Doar Vocea conteaza!

Urmaresc Vocea Romaniei inca de la primul sezon. Sunt fan. Ador aceasta emisiune. Dar acum am inchis pentru prima oara si mi-am vazut de ale mele. Acum nu mai este despre voce.. Acum este despre politically correct.

A venit Ricardo/Rubi Diamante. A cantat ok. Atat. Ok. Dar pentru ca era drag queen sau trans, toti s-au extaziat.

Acum vine si Marina din Ucraina. A cantat ok. Atat. Ok. Insa s-a folosit reverb si alte efecte audio, iar aici nu mai este fair-play. Apoi, evident, vin discutiile care nu mai au legatura cu vocea, ci despre Ucraina, razboi, etc. Cum s-a intamplat cu Ricardo/Rubi Diamante. Foarte multa discutie despre cum s-a imbracat, si mai putina discutie despre voce. Va aduc aminte ca motto-ul acestui show este “DOAR VOCEA CONTEAZA”. Si Marina si Ricardo au cantat bine, dar nimic wow, iar daca la Ricardo a fost totul fair-play, la Marina s-au folosit efecte audio pentru voce.

Deja cand s-a inceput cu discutiile despre Ucraina si razboi, mi-am dat seama ca iar nu se va discuta si vota pentru voce. Asadar, pentru prima oara de cand a inceput Vocea Romaniei in primul sezon, am inchis. N-am nevoie de propaganda. Ok, Ricardo, e drag queen. N-am nimic cu el. Ok, Marina, e din Ucraina. N-am nimic cu ea. Ce urmeaza? Un bolnav de Covid? Copii subnutriti din Somalia? Familii din Irak? Catelusul schiop?

…… totusi, ador tatele lui Theo Rose

😃