Scrisoare imaginara

Domnul Raed Arafat, se poate sa faceti cumva cu ambulantele SMURD sa nu mai urle din sirene chiar si pe stradutele GOALE din spatele blocurilor? Sunt 9-10 luni de cand am impresia ca este orasul in flacari la cate salvari aud. Este poluare fonica, folosita fara sens. Daca sunt in trafic, inteleg sa puna sirena, dar asa degeaba, din 5 in 5 minute, chiar mi se pare prea de tot.

Acelasi mesaj il pot transmite si domnilor Marcel Vela si Lucian Nicolae Bode, cu politistii smecheri care pun sirena doar ca sa nu mai stea la semafor sau ca sa poata intoarce pe unde in mod normal este interzis.

Cred ca este destula poluare in Bucuresti, nu avem nevoie si de poluarea fonica inutila. Nu ne ataca teroristii, nu arde orasul, nu este dezastru natural.

Iar catre Nicușor Dan: Sa nu fie apa calda de Craciun… Cum este posibil ma jegule, ma? De cand ai preluat mandatul parca s-au spart toate conductele, toate tevile, avem apa calda o data la 3-4 zile. In locul tau, m-a mobiliza astazi si as pune toate echipele la munca sa se ocupe de fiecare loc unde nu este apa calda in Bucuresti. Nu te uitam cu asta, eu cel putin nu.