Cand versurile ating mii de suflete..

1378226_638498642847924_901479187_n

De prin 2005 pana in present, ascult, simt si respir muzica unei trupe cu totul speciale.. e vorba de trupa hip hop Veritasaga

Nu am crezut ca exista oameni care sa puna atata suflet in muzica si care sa puna pe foaie asemenea descrieri ale vietii. Vreau sa spun ca ma regasesc in toate piesele lor si datorita lor, m-am maturizat foarte mult. Am invatat multe din versurile lor, printre care si ce inseamna sa simti cu adevarat… pentru ca stim, VeritaSaga nu se asculta, SE SIMTE !

O muzica inteligenta si profunda de o sinceritate incredibila, Veritas este o formatie unica, speciala.

Este foarte interesant faptul ca, cu toate ca si-au schimbat stilul si in mare parte mesajul in ultimul album, inca fac muzica de calitate… arta. O muzica foarte inteligenta si matura care te atinge la inima daca o asculti cu atentie… si asta cred ca este cel mai important. Sa existe acea legatura cu ascultatorii.

Multa lume vorbeste de acestia si de ascultatorii Veritas ca fiind persoane ‘emo’ care vad lumea… ASA CUM ESTE ! Faptul ca un om isi elibereaza sufletul si ajuta alte cateva mii de persoane sa faca acelasi lucru nu este ceva rusinos, ci din contra! Este un act de curaj si intelepciune.

Eu am fost foarte atins de muzica lor. Cand am inceput sa ascult Veritas eu inca eram cu rockul si punkul… Nu ascultam hip hop, mi se parea o prostie (mai putin 2pac si Snoop Dog). Pana am dat de acesti “3 zei” (3 pt ca nu era Sonia p`atunci). M`am regasit atat de mult in piesele lor si spun sincer ca, datorita lor, am reusit sa vad mai bine ce inseamna viata, ce inseamna oameni, sentimente.. vreau sa le multumesc inca o data prin aceasta cale.

Un alt lucru interesant… cat au fost ei ‘triiiiiisti’ am fost si eu 🙂 Culmea, aveam parte de intamplari in viata si pentru fiecare era o melodie. Apoi am trecut peste asta, am invatat sa strang din dinti, sa ma bucur de ce-i frumos, sa lupt… si au venit si VeritaSaga cu albumul Cer Senin. Un album foarte optimist daca e ascultat cum trebuie.

Iar baietii, cel putin Jhivago, sunt niste oameni de nota 10 si in realitate. In ziua in care am implinit 18 ani am fost cu niste prieteni in clubul Suburbia sa bem… si am baut… mult frate. Cand iote ! Apare Paul a.k.a. Jhivago. L`am invitat la un vin, mi`a spus la multi ani si cam atat… sincer, nu eram in stare sa vorbesc cu el ca mi se imbarliga limba`n gura dar omul a inteles si a fost foarte ok.

Tot asa !

 

Leave a Reply