n`are treaba..

asa`i ca de fotbal trebuia sa scriu ? … n`am alt subiect mai bun. Ana zice ca invat copiii la prostii.. asa face ea ! Eu, cu putinul testosteron pe care il mai am, deschid un subiect care imi e oarecum necunoscut. Dar culmea ca, ma pasioneaza !

pana acum.. 2 ani ? .. priveam fotbalistii ca pe niste oameni in toata firea care alearga ca prostii dupa o minge 90 min. Chiar nu m`a pasionat deloc. Nu sunt genul de baiat care vorbeste de fotbal, masini, telefoane… prefer sa povestesc despre dermatograf, rimel si sutiene. Nu ma intreba de ce.

dar iata ca… dintr`o curiozitate, am urmarit in 2010 meciul dintre CFR CLUJ si Bayern Munchen. Eram singur in camera, total concentrat asupra meciului.. nu tineam cu nimeni dar vroiam sa vad o echipa romaneasca jucand cu niste giganti ca Bayern. sincer, mi`am schimbat radical parerea, cand in actiune am vazut echipa bavareza. Nu ca m-au impresionat special, pentru ca au jucat prost in acel meci.. dar m-au facut sa realizez ca este o diferenta intre fotbalul romanesc si cel… oricare altul frate!

de la cer la pamant, se vede ca este un sport care necesita o oarecare tactica, gandire si nu in ultimul rand, talent. pana in prezent, am ramas cu ochii la toate meciurile Bayern Munchen devenind chiar fan al acestei echipe.

si de ce te bucuri asa la fiecare gol ? pentru ca este punctul culminant al oricarei partide de fotbal, indiferent ca cel care incaseaza este echipa ta preferata sau cea adeversa. fiecare meci are o tensiune, niciodata nu decurge perfect treaba, si te scremi si toate cele.. dar ce am invatat de la Bayern este ca fotbalul este/poate fi un sport care cere mai mult decat un sut spre poarta. cand se joaca cu stil, cand se jongleaza cu mingea, cand se face spectacol… atunci merita sa urmaresti, macar un meci de fotbal.

ce recomand ?

27 Septembrie 2011. Bayern Munchen vs Manchester City.

Sa fiti pe faza ! TOOOOOOR FUR DEN BAYERN MUNCHEN ! iuuu

Leave a Reply