Noi aventuri la Sun Plaza

Am hotarat sa merg la Sun Plaza sa vad filmul Noah in 3D. Credeam ca o sa ma distrez :)) …. 😐 nu.

Am mers la bilete si am cerut doua locuri pentru NOAH….. tanti, ca sa fie sigura ca a inteles bine, ma intreaba: “Noe, da?”…. da ‘papuse‘, Noe. Zis si facut, ne da biletele si plecam. Mai exact, ii da lu’ taica-meu biletele, care nu se uita la ele, le baga in buzunar si pleaca.

Am ajuns acasa, am frecat-o doua ore apoi am plecat la film. Luam nachos, bauturi… totul bine pana aici. Ajungem si la intrare, ne rupe biletele si aflam sala. Perfect! Ajungem si in sala ! Magnific !

Cand am intrat in sala ne uitam ca prostii dupa numerele randurilor. Nimeni n-are habar ce numere au randurile pentru ca aparent nu scrie nicaieri. Intrebam pe cineva care-i randul 7, ne zice ca ‘asta‘… dar intervine altcineva si zice ca nu-i ‘asta‘, ca-i ‘ala’… si tot asa pana cand am observat, uitandu-ma intamplator pe jos, ca numarul este pe o tablita minuscula si stearsa plasata pe scara. Eureka ! Eu stiam ca numerele randurilor apar pe scaunele de la margine… Nah. Oamenii se plasasera prost, asa ca ne-am mutat toti pe randurile noastre.

Incep reclamele…. si tin frate… 10 minute pe putin. Macar am avut timp sa ne facem confortabili pe scaun. Intr-un final, incepe si filmul…. tananam tananm: DIVERGENT ! Ce p#%@ mea ?! …. 😐 asta-i alt film ! Ii cer biletele lu’ taica-meu si…. da, am primit bilete la alt film. Minunat, magnific, excelent!

M-am dus la proasta de la bilete sa-i explic situatia. Eram pe cale sa-i si desenez ca sa inteleaga, dar s-a prins intr-un final. Dupa inca 10 minute de verificari si corectari si consultari cu alti prosti de la bilete, am reusit sa le schimbam. Norocul nostru era ca Noe incepea chiar peste 10 minute.

Ne-am grabit spre sala, am ocupat locurile apoi incep reclamele… inca 10 minute. Pana a inceput filmul, eu terminasem deja portia de nachos si sucul era la jumate. 😐

Ma jur ca am incercat sa raman calm, dar cand a inceput filmul deja fierbeam. Sonorul era la fel de tare ca la un concert rock la care as fi stat in primul rand, langa boxe. Deci era atat de tare ca MA DUREAU URECHILE!!! Apoi, cand sa pun ochelarii 3D, incep sa ma doara si ochii, ca erau ochelari de calitate proasta si am vazut aproape tot filmul fara ochelari, deci ca un cur de manelista grasa.

A fost intr-adevar un test de rabdare pana la sfarsitul filmului. Filmul in sine a fost ok’ish dar n-as mai da 80 lei sa vad un film la mall, indiferent de film.

Cand s-au aprins luminile observ ca in randul din fata noastra era o mama cu o fetita de aproximativ 10 ani. Ba esti prost?!?!?!! Cum p*&@ mea sa aduci un copil la un film atat de dur si atat de socant in care se promoveaza pruncuciderea, catastrofe apocaliptice, incestul, ura fata de oameni, s.a.m.d. ?! Imi venea sa ma iau de ea si i-am zis lu’ taica-meu dar a zis s-o las in pace.

Am iesit in sfarsit de la film, naucit de zgomot, plin de nervi si pe jumatate in sevraj dupa vreo 3 ore fara tigari. Tot ce vroiam era sa ajung jos si sa trag o tigara…. dar odata ajuns jos, mi-am amintit ca trebuie sa trimit un sms si i-am cerut lu’ taica-meu telefonul pe care i-l dadusem sa-l tina, avand buzunarele mai mari.

Ghici ce! Nu mai avea telefonul la el!!! Pfoaaaaa….. deci cuuum??? Du-te repede inapoi si cauta telefonul in sala!!!
Am mers la birouri si am intrebat daca au gasit cumva in sala (oricare din cele doua in care am fost) telefonul. Nu l-au gasit!! alskfdnm;lamh…. ne-am dus in sala si… mmmmda. Era pe scaun. Ii cazuse din buzunar. 😐

De cand am iesit din mall am fumat aproape 10 tigari. Ma jur ca nu mai calc in mall-ul ala in viata mea.

FUCK THIS !

Un mic P.S. pentru idiotii care cred ca sunt un taran care a mers pentru prima oara la cinema. Intamplator, sunt un cinefil… dintr-o familie de cinefili. Timp de 20 de ani am crescut intr-un bloc cu un cinematograf (Cinema Cultural) unde obisnuiam sa-mi petrec copilaria. Tata merge de zeci de ani la cinema, atat in tara cat si in strainatate. Este o diferenta intre ceea ce este la Sun Plaza si ce este intr-un cinematograf adevarat.

Leave a Reply