Te-ai plictisit?

Initial am postat asta pe pagina de Facebook, insa m-am gandit ca ar fi foarte utila daca as pune-o si aici, so, here it goes.

Intrucat incerc sa explic oamenilor ca nu am timp sa vorbesc cu ei cand am treaba si totusi revin cu aceleasi intrebari sau lamentari, va prezint un video excelent care explica ce inseamna plictiseala, cum putem scapa de ea, cum ne putem ocupa timpul cu ceva util, fara a deranja inutil oamenii care nu se plictisesc.
Bineinteles, daca ma intrebi ce fac, si chiar vrei sa stiu ce fac (cum ma simt sau ce fac in acel moment), poti s-o faci, dar daca imi pui intrebarea in loc de “salut”, nu mai pune intrebarea si treci direct la subiect. Foarte putini ma intreaba ce fac, in sensul ca sunt interesati de starea mea sau de activitatile mele, asadar, nu va suparati cand nu va raspund, cand va scot din lista, cand va dau block sau… cand va prezint acest video, FOARTE UTIL.

Este foarte util in special in aceasta perioada de carantina, cand oamenii stau in casa si nu stiu ce sa faca si spun ca innebunesc in casa.

Leave a Reply