Punct.. si de la capat

Mda… faina zi. N`am dormit nici o ora toata noaptea trecuta iar la 9 dimineata am plecat la targu de joburi. Ma spal, barbieresc, tai unghile, scot cerceii, parfum, pantofi, camasa etc. Giugiuc.
Ajung in statie la autobuz… stau ce stau, vine autobuzu.. era plin. Mai astept unu. Vine si celalalt la fel de plin. Ei da, ma urc in el totusi, aveam de mers 4 statii numa. Cobor la statie sa schimb autobuzu. Astept… vine autobuzu, plin evident. Storcit cumva de oameni, mai nasol era ca in spatele meu era turtit un gras chel si mustacios care PUTEA/CANDEA/DUHNEA a transpiratie si jeg. Ma rugam pentru aer…


Dar iata ! Se elibereaza un loc ! Il prind si ma asez… ca imediat sa se elibereze si cel de langa mine si in loc sa se aseze ACELASI GRAS IMPUTIT. Animalule care esti ! De ce nu te speli ?!! sa mai zic ca am stat langa el pana la Universitate, unde am si coborat impreuna ?… fmm.
Merg apoi spre Sala Palatului. Cand am ajuns, surpriza.. nu era nimic. Wtf. Se jura bunica`mea ca`i targ de Joburi azi, iar eu ca boul am crezut`o… numa ca a fost pana ieri, deci azi am mers degeaba.
Mai departe nu`i nimic de zis… am lasat cv-uri prin centru apoi am venit spre casa si m`am culcat, m`am uitat la film, am mancat si cam aia e. Here I am.
Speram sa depasesc azi 260 vizitatori pe zi, am rugat cativa prieteni sa isi puna linkul blogului la status… am depasit recordul in ultimul minut… cu 1 singur vizitator in plus.

# 261 views on your busiest day, April 10, 2011

mda.. is rupt de somn. ma culc.
NB !

Leave a Reply