Sa-mi bag ….

Uah…. uah, ma! Cum asa?!

Deci…. astept de x timp sa imi intre niste bani care parea sa nu mai apara niciodata. Trebuia sa fac o plata prin banca… na in fine… au ajuns banii, toate bune si frumoase. Dau sa fac plata siiii…. poprire. Cum, de ce… aveam sa aflu a doua zi, o zi de un cacat regal.

Sun la banca, imi spune ca nu imi poate da detalii, ca trebuie sa merg la sucursala. Fie, ma duc frumos la sucursala si astept… 30 de minute…. degeaba. Aflu ca e o poprire de la taxe si impozite si ca trebuie sa merg acolo ca sa aflu ce si cum, iar daca vreau sa platesc, trebuie sa dau 30 lei in plus ca.. nush ce. Foarte bine, ma duc sa aflu.

Ma urc in autobuz si merg, stand in picioare si strivit de oameni, pana la destinatie (si drumul era aglomerat din cauza lucrarilor interminabile de pe Vacaresti).

Ajung, merg la informatii si… mi se spune sa astept pe nu stiu ce tanti… intre timp, stand la coada, o vaca cu suncile p-afara care ma jur, putzea a hoit, mi se tot freaca de spate si imi infige poseta in spate si cur. Calm, Pruncule.. inghit in sec, imi tin respiratia cat pot si trec peste.

Tanti isi face aparitia dupa 30 de minute de stat la coada in picioare. Ii zic despre ce-i vorba si merge sa verifice… sa aflu ca era o amenda RATB de acum un an. Super! Magnific! Minunat! … plec.

Astept in statie autobuzul… vine unul, plin.. n-am cum sa ma urc. vine altul, plin… n-am cum sa ma urc… vine altul, plin… n-am cum sa ma urc. Ma duc in alta statie… vine altul, plin… n-am cum sa ma urc. Ce p*#@ mea se intampla?! O iau pe jos doua statii, ajung in statie si vad cum trec pe langa statie doua minunate autobuze. 😐 Excelent!

Mai merg o statie… vine un autobuz, plin.. n-am cum sa ma urc. In statie, un puhoi de oameni stresati asteptand sa ia autobuzul, fiind probabil si ei in intarizere undeva. Pur si simplu, ne uitam unii la altii ca prostii si asteptam ca niste oi sa ne stranga ciobanasul, pierdut undeva pe la Big Berceni.

E interesant, ca in prima statie am vazut chiar controlori urcandu-se in masina. Cat tupeu sa ai sa ceri bani oamenilor pentru asemenea “servicii”?! Nu stiu, dar cred ca daca eram oprit si amendat iar de controlori, dupa toata nebunia asta, ii muscam de fata ca Hannibal. Pfoai de plm….

Intr-un final, a venit un autobuz in care m-am putut urca. Pe drum am aflat, din tipetele la telefon ale unei babe, cum ca barbata-su are probleme cu prostata, ca a inceput sa faca pe el si ca are pofta de covrigi…

Acum merg la banca sa platesc, sa ma ajute Dumnezeu sa pot s-o fac fara alte surprize.

Discussion

Leave a Reply