Sfarsit de an, bun asa !

Asta va fi ultimul post pe 2011.

Ce pot sa zic, a fost un an greu. Urat si greu, n`as fi crezut.. dar simt ca 2012, contrar opiniilor cretine ca va fi un sfarsit, va fi de fapt un an foarte bun plin de schimbari. Imi doresc din tot sufletul ca anul ce vine sa mai ‘cresc’ putin, sa ma luminez si sa imi gasesc locul si pacea acolo unde trebuie. Nu`i nimic mai important. Cu efort si munca, sper ca voi ajunge acolo unde imi doresc. Ca daca nu… pai.. bag pl.

Vreau sa va multumesc sincer tuturor care m-ati citit in cursul acestui an si care mi-ati fost alaturi, nu numai in blogosfera dar si in viata de zi cu zi. Prietenia voastra inseamna mult, si nu vreau sa ascund asta.

Urez toate cele bune prietenilor mei din blogosfera:

Agathuta, ai fost o scumpete ! Sa ai un an nou plin de iubire alaturi de cei dragi si sa ai grija de pitic sa creasca mare si frumos, sa fie un domn cu toate fetele si sa aibe o inima la fel de mare ca a ta !

Timmy sper sa iti gasesti pacea sufleteasca si sa nu mai porti atata pica pe toti, ca noi te iubim ! Mult succes iti doresc cu facultatea si tot ce ti-ai propus pentru 2012 ! Sa o pupi pe Ada din partea mea (nush de ce… da fa asa)

Despy nu lasa pe nimeni sa-ti pateze sufletul cu noroi. E cel mai de pret lucru pe care il detii si stii foarte bine ca din partea mea, n-ai de ce sa te mai ascunzi de nimeni ! Iti urez multa sanatate si putere sa realizezi acea ‘curatenie’ spirituala de care ai si tu, la fel ca noi toti, nevoie odata la ceva timp !

Aster Ion un veritabil gentleman nu are nevoie de alte aprecieri. In tanara noastra prietenie simt ca am legat ceva frumos in acest an. Iti doresc cat mai multe rezultate si raspunsuri la intrebarile pe care le cauti !

Urez tuturor cititorilor un an nou cat mai fain si calm, si la cat mai multe povesti !

Nu in ultimul rand, as vrea sa multumesc prietenilor care mi-au fost atat de aproape: Stefan si Smoto, Moldoveanca, Moise, Andrei si Amelia, Samirica, Pici, Scarba, Dorin si Scafandra, Baby, Mitzi si Tiberiu, Danxp, Chelu, Mario, Vanda, Moni Roua, Pilica.

Multa sanatate, dragoste, fericire si.. tot ce mai ureaza babele in ziua de azi.

LA MULTI ANI 2012 !

new year's

Discussion

  1. Pruncu

Leave a Reply