Cateva stereotipuri ale tinerilor din Bucuresti care ma scot din minti (part 1)

Intr-o ordine aleatorie

1. Studentii la arte si teatru:

Sunteti niste basinosi fara pic de originalitate. Daca te imbraci vintage, porti basca, te cari peste tot cu un cacat de tub/suport si asculti jazz nu inseamna ca esti artist. Un artist adevarat este diferit, original. Ah, si faptul ca te duci din cand in cand la teatru, mai ales in baruri cu ‘piese’ moderne nu te face cult ci mai degraba un papagal.

2. Rockerii/Metalistii ‘de bodega’

Desi multi prieteni se vor supara pe mine aici, nu o spun pe la spate ci le-am spus`o si in fata. NU SUPORT rockerii nespalati, care beau bere non stop ca deh, ii face interesanti, si care asculta pe langa metal muzica de genu Prodigy, DnB sau Dubstep. Desi multi au trecut de perioada tricourilor cu formatii, culoarea neagra (de obicei gri, ca negrul s-a dus) continua sa fie baza la stilul vestimentar.

Apoi, vreau sa spun ca daca iti plac materialele gen Ogrish NU esti smecher ci un papagal care incearca sa socheze. Nu te ascunde dupa deget, un om trecut de o varsta intelege cu usurinta acest comportament si aceasta gandire juvenila.

3.Astia cu DnB si Dubstep:

VA FUT ! Tot centrul e plin de voi in pula mea si toti parca sunteti clonati. Care-i faza cu barba aia gretoasa si neingrijita care se intinde pe toata fata ?! Care-i faza u Dread-urile alea nespalate ?! Deci.. ori asa ori asa, nu ? In orice caz, o alta categorie de nespalati fara viitor.

Defapt aici intra ex-rockerii si ex-raperii care de cativa ani incoace au descoperit muzica electronica si au vazut ca e COOL ! FMM de prost ! Macar ascultati DnB-ul si Dubstep-ul de calitate, nu rahatul care il gasesti in reclame si filme de 2 lei.

Va imbracati la fel, vorbiti la fel, va comportati la fel.. wake the fuck up ! Lumea va priveste ca pe niste ratati.

4. Minimalistii de tip manelisti, house-erii si trance-erii:

Vorbesc de acei cocalari imbracati in haine ‘de firma’ (de obicei camasi.. in club), cu ochelari Aviator, cu freze gen creasta (dar facute de frizeru din piata). Voi ce Doamne iarta-ma cautati la astfel de evenimente cu pizdele alea pline de fond de ten si bronzate la solar (care, apropo, toate au aceeasi coafura si culoare la par.. de obicei breton si culoarea negru) si stati ca prostii fara sa va miscati de la masa ?! E la moda sa fii bogat, evident pe spinarea lu tac`tu, sa arunci banii pe cocktailuri scumpe si sticle de whisky… da chiar asa ?

5. ‘Baietzasii de cartier’:

De obicei, astia care se dau ‘bagabonti’ au juma de metru inaltime, sunt schilozi si nu`i cunoaste nimeni. Nu au facut nici o ‘combinatie’ buna in viata lor, toata lumea ii bate sau rade de ei.. Stau pana noaptea tarziu la scara, beau cola si sparg seminte, vorbesc despre fotbal, masini, telefoane si… cam atat.

Apoi mai sunt porcii aia infecti cu cefe cat bolovanul, chei, plini de ‘muschi’ (dar fara fibra, si urat construiti), care baga in ei shaorma. Cum pm sa te duci la sala si sa mananci shaorma ?!

Mai sunt multi…voi continua in Part 2. Stay tuned !

Astia care ma cunosc… nu trebe sa ma iertati. Suntem prieteni si va accept asa cum sunteti.. dar in pula mea, am si eu dreptul la o opinie !

 

 

Discussion

  1. Pruncu
  2. Fane
  3. Pruncu
  4. skuka

Leave a Reply