Am rabufnit

CCR a decis că amenzile date pentru nerespectarea stării de urgenţă sunt neconstituţionale. O veste buna. Curtea Constitutionala a luat pozitie fata de niste abuzuri care incalca drepturile omului. Acum, sper ca si MAI si altii vor lua in considerare si ce au spus doctorii care nu au intrat in politica si si-au pastrat juramantul, precum Prof. Dr. Vasile Astarastoae, care practic repeta de la inceputul lunii Februarie ceea ce au inceput acum medici din toata lumea sa faca: Sa explice niste lucruri esentiale si de baza, pe care le invatam chiar si in clasele 1-8 la biologie.

Ce spunea si domnul Sorin Ovidiu Vantu pe care multi putoi vin sa-l judece fara sa stie care-i treaba cu el, fara sa inteleaga ideile si mesajele pe care le tot transmite. Da, este infractor, si-a asumat, a recunoscut, si-a platit faptele la inchisoare. Ceilalti care au tot furat, oameni care au fost la putere prin partide… cativa au picat, unii au scapat (momentan). Insa, spre deosebire de acei infecti, SOV si-a recunoscut faptele si si-a executat pedeapsa. Dar ceea ce tot scrie dansul, daca-l urmariti fie pe blog fie pe vlog, este cat se poate de logic, sincer si util.

Multi il vad ca pe un infractor. Unii il vad ca pe un om de afaceri. Eu il vad ca pe un vizionar, un om cult si un intelectual. Poate gandirea Machiavelica (am scris putin aici despre asta) nu le surade unora, dar s-a dovedit atat de utila de-a lungul istoriei ca nu mai conteaza daca ne convine sau nu. De fapt, Machiavelli fix asta incerca sa arate prin opera Principele, ca indivizii “buni” nu au rezistat niciodata si nu au avut putere sa conduca prea mult. Vezi acest video. Da, prezinta trasaturi de psihopatie/sociopatie, personalitate narcisica, dar cu toate astea, spune un adevar dur. Nu va place? Ramaneti condusi ca niste oi care va vand minciuni si va controleaza si va fura drepturile, ca vreti sau nu.

Ma uimesc totusi ca domnul Vantu doreste sa investeasca in aceasta tara care s-a sinucis, nu a ucis-o nimeni din exterior. Ca doreste sa investeasca in niste agramati si analfabeti sau unii care stiu doar sa injure si stau si halesc toate imbecilitatile din presa si de la TV.

I-am vazut pe unii care se luau de faptul ca omul isi va lua un procent din fiecare afacere demarata cu ajutorul lui. Pai, frate, asta inseamna finantator. Omul investeste in tine si evident, asteapta ca investitia lui sa ii aduca si lui un profit. Nu este, cum au inteles unii, un act umanitar, o donatie, ceva gratuit. Nimic nu-i gratuit in lume, iar daca n-ai inteles asta pana la varsta pe care o ai, sper ca vei intelege mai tarziu.

Ceea ce face domnul Vantu este total legal, si se practica la greu in Romania. Deci, ce vrei? Sa vina cu donatii, cu pungute cu lapte, paine si mezeluri la fiecare bunicuta din vreun sat? Nu, nu asa se restabileste economia unei tari. Nici politica in pragul alegerilor electorale. Aia este pentru prosti si profitori care isi vand tara pe un pachet de tigari.

Urasc sa vorbesc despre polica… Urasc! Risc sa-mi pierd prieteni facand astfel de declaratii. Politica, la fel ca si religia, este un subiecet foarte delicat si il discut extrem de rar cu putini oameni. La cluburile de pipari noi nu avem voie sa deschidem astfel de subiect, din motive lesne de inteles. La intalnirile de pipari lumea se strange sa se bucure de pipa si timp placut. Aceste subiecte de multe ori distrug prietenii importante. Sper sa nu se intample asta in cazul meu, insa o fac, pentru ca situatia cere asta, nu ca vreau eu.

Si stiti de ce? Ce spune domnul Vantu, ce spune domnul Prof. Dr. Astarastoae, asta vorbeam si eu cu taica-meu cand ma uitam la stiri si ma enervam si ii spuneam aceleasi chestii pe care dansii le spun acum. Ba unele i le scriam pe WhatsApp. Eu n-am puterea de a transmite astfel de mesaje, insa mai exista speranta in cativa oameni cu putere care pot face o schimbare si care pot spune adevarul.

https://www.youtube.com/watch?v=e48TnWrsGP0&feature=youtu.be&

Il urmaresc mult si pe domnul Cristoiu, cred ca singurul gazetar ramas din acea specie aproape disparuta. Da ma, urmaresc in continuare, desi nu la fel de mult. Dar am grija ce urmaresc si cum inteleg ceea ce mi se transmite, filtrez informatia, fac legaturi etc. Iau din presa, iau din comunicate oficiale, iau de la doctori, iau de la infractori, iau din mai multe surse si pun cap la cap, si culmea, ajung la ideile pe care le aveam.

Ma oameni…. Din 2014 cred ca tot pun problema asta. Se investeste foarte mult in roboti si inteligenta artificiala, iar in cercetare medicala sau alte domenii mai deloc. Roboti care vor ajunge sa faca totul pentru noi, iar noi vom ramane fixati cu cururile in fotolii, bagand in noi junk food, fiind grasi de la lipsa de miscare, mintea se va deteriora din lipsa de antrenament (fiindca totul il face acum calculatorul pentru noi, cum explica Prof. Vlad Ciurea). Investim practic in propria noastra distrugere. Lasam la o parte ideile apocaliptice despre roboti si inteligenta artificiala care nu sunt deloc departe de adevar si care au fost explicate chiar si de Stephen Hawking, cum  ca acestea sunt extrem de periculoase. Dar intrebarea mea este…. chiar avem nevoie de asa ceva? Chiar avem nevoie de un robot care sa faca totul pentru noi? Sau avem nevoie de cercetare in medicina si in dezvoltare UMANA?

Vad tot felul de cretini care vorbesc cu atata siguranta si lejeritate despre Cele Mai Secrete Grupuri Care Conduc Lumea. Aparent, toata lumea stie despre cea mai secreta organizaatie din lume, Illuminatii (sau Bilderberg, doua lucruri total diferite, dar ma rog), stie si cum opereaza, ce fac, ce vor, cati membri sunt… Adica, mai secreta de atat ce sa vrei mai mult?! Da, eram sarcastic. Nu stii atatea lucruri nici despre cazul lui SOV, nu stii nici ce face Merkel, nici macar de Iohannis nu stii atat de multe cat se pare ca stii despre CEA MAI SECRETA organizatie din lume.

Un erudit cercetator, profesorul Moshe Idel (roman, nascut in Targu Neamt si colaborator cu o alta mare personalitate academica, Ioan Petru Culianu), cea mai mare autoritate din lume despre misticismul iudaic si kabbalah, autor al unor lucrari academice de renume, spune tot timpul: “Nu mai generalizati! O opinie este o opinie, o dovada este o dovada.” Vorbeste si despre Kabbalah si despre Francmasonerie, care initial chiar erau secrete si foarte selective, si spune ca desi acum ele se prezinta tot ca invataturi secrete/oculte/ezoterice, ele sunt de fapt disponibile tuturor, va sa zica nu mai sunt ezoterice, sunt exoterice, nu mai sunt oculte deloc. Si de fiecare daca cand profesorul Idel primeste o intrebare cretina, o sa-l vedeti in video-uri cum isi da facepalm, dar inca are rabdarea si amabilitatea de a raspunde.

Era o poza care tot circula pe net, si am facut print screen la ea si comentariile geniale dintr-un grup foarte misto. Le las mai jos.

Screenshot_20200405_050446_com.facebook.katana.jpg

Screenshot_20200405_050504_com.facebook.katana.jpg

Imi aduc aminte cand au cerut astia sa puna politia imnul Desteapta-te Romane. Mi se pare ironic. In primul rand, pentru ca imnul in sine cere fix desteptarea din prostie si eliberarea din robia celorlalti (cum suntem acum ma, cu UE, cu NATO etc.). Evident, puneau imnul la megafon, pentru ca ma indoiesc ca mai tin minte versurile, macar primele strofe nu intregul imn.

Suntem un popor imbecil, dar cu mare potential. Se poate…. dar… se vrea?

Mai urmeaza o postare despre acest subiect. O postare pe care m-am abtinut s-o scriu si s-o public de atata timp, insa cred ca este cazul. Ni se fura toata libertatea, toate drepturile, sunteti mintiti, suntem panicati, suntem manipulati, suntem niste soareci de laborator iar ceilalti se amuza pe seama noastra.

Gabriela Firea a inceput sa fie ea insasi reporter, si aceleasi decizii tampite pe care le-a facut in trecut le face si acum, pe banii nostri. Dar stie ea mai bine.

STB-ul vine cu alte masuri cretine care vor costa mult, evident, pe banii nostri. Toate solutiile cu care s-a tot dat in mijloacele de transport si acum mai noi si in statii, cu care s-a- dat pe strazi si bulevarde si peste tot. Alea costa…. MULT! Cine va plati? Evident, preturile calatoriei cu STB-ul vor creste, ca sa poata sa mai puna banii cheltuiti prost, calatorii vor fi mai putini pentru ca nu toata lumea isi permite sa cumpere masti, manusi, ochelari, dezinfectant etc. Poate cu aceasta ocazie vor circula oamenii mai mult pe bicicleta, cum mi-a spus prietena. Sper!

Dilema Veche se inchide, sau cel putin asa se anunta. Cam toata lumea culturala va suferi, in timp ce altii se vor imbogati de pe urma prostiei celorlalti.

Nu mai bine mai stateam in carantina si izolare pana i se termina mandatul imbecilului? Ca prea isi bate joc de noi. De fapt, isi bat joc de noi. Toti!

Leave a Reply