Stereotipuri din Bucuresti part 2: Hipsterii si noua generatie

Asta-i continuare la Cateva stereotipuri ale tinerilor din Bucuresti care ma scot din minti (part 1).

Mesaj pentru toti hipsterii: arhitecti, artisti plastici, actori, fotografi sau models. Sunteti niste basiti de 2 lei fara pic de originalitate.

Stati in p&#@ mea inchisi la McDonalds si indopati-va cu Cola si cartofi pana muriti.. si lasati in p^&$ mea marijuana ca sunteti penibili cand va aud ca ‘don’t panic it’s organic’ si cacaturi d-astea cand marfa de pe ‘piata’ e stropita ca dracu si va face mai prosti decat sunteti deja.

Nu va mai carati cu aparate foto profesioniste, tuburi de arhitecti si alte cacaturi ca vi le sparg in cap, limbrici mucosi fara gusturi. Lasati in p*^#@ mea moda ‘vintage’ daca n-ati facut macar 20 de ani, ca aratati ca niste maimute si sunteti penibili, nu aveti deloc stil si va imbracati toti la fel.

Va dati in figuri ca ascultati jazz si mergeti in ceainarii si de fapt acasa va scalambaiti pe Wizz Kalifa, Kanye West si alte ciori americane si beti 3 in 1 si cola.

Mesaj la fel de valabil si pentru ‘punkistii’ de 18 ani cu fetele ciuruite de pierce-uri, urechi mutilate de flashuri, freza de emo, tatuaje de cacat si pantaloni stransi pe picioarele cracanate si subtiri. Singurele ‘femei’ care va apreciaza stilul sunt pustoaicele de 15 ani…. si mai terminati in p*#& mea cu iPhone-urile!

uah, m-am descarcat, gata. 😀

1459904_549949551755607_2068699377_n

Hipster “punk” model

poza luata de aici ->

https://www.facebook.com/chamifreaxx

hipsteri basiti

Hipsteri “arhitect” model

poza luata de aici – >

https://www.facebook.com/Enver03

Discussion

  1. Lucian

Leave a Reply