Aici punem punct primei editii a Maratonului de Critici

… pentru ca eu ii critic pe cei care ma critica…. dar niciunul nu face nimic constructiv. Daca te uiti atent in lista postarilor de pe blog, au fost destule mesaje foarte pozitive si practice dar in ultimul timp am inclinat numai spre mesaje negative. Ca sa urmez sfatului bunului intelept prezentat in articolul anterior, hai sa mentinem un echilibru (atat cat putem).

Dar vreau sa intelegeti ceva f important legat de revolta asta a mea… de ce mi-am permis sa public discutiile private fara acordul celuilalt, mai ales cuiva care probabil era bine intentionat? Nu-i moral ce am facut, sunt deplin constient de asta.. si ma doare fix in cur.

Suntem o natie de ipocriti (myself included) care nu fac decat sa faca rau unul altuia….

Vreau sa schimb lumea. Si nu vreau s-o fac schimbandu-ma pe mine, ci aplicand lovituri dure cu o bara de fier in capetele persoanelor atent selectionate. Daca acesti indivizi nu tolereaza persoanele gay, tiganii, etc… Eu de ce sa le tolerez prostia? Fight fire with fire!

Gorilele care n-au fost in stare sa-si gaseasca cuvintele si argumentele online, au ocazia de a ma bate cat vor, fara ca eu sa ripostez (desi nu promit asta) si le pot oferi adresa mea prin mesaj privat cat si ora la care ma pot gasi acolo. Ma voi prezenta singur… sunt un tip de 1.68 m. E totul ok.

Intr-o zi imi veti multumi… if not, “Hate me! But do it honestly!

Leave a Reply