Recenzie: Carnival Row (2019-)

3VpHneM3yqLmLsd4YtJLEiPZQvf

Pagina IMDb: https://www.imdb.com/title/tt0489974/

Recenzie scria pe data de 2 Septembrie 2019.

Am pus primul episod si am zis “hmm, interesant, dragut, hai sa-l pun si pe al doilea”. L-am pus pe al doilea, deja devenise mai interesant, m-a prins. Al treilea. Al patrulea. Al cincilea. Deja eram intr-o alta lume, super fascinat. M-a apucat ora 3:45 dimineata si n-am mai putut de somn, ca altfel terminam tot sezonul intr-o noapte. Dar l-am terminat a doua zi.

Imi place mult, mult de tot. Are tot ce vrei: fantasy, mystery, actiune, thriller, drama, ca si genuri in care poate fi incadrat. Are romance, drama, erotism, politica. Practic, au combinat cam tot ce se poate si cumva, au reusit sa le combine perfect!! Te muta intr-o lume fantastica si in acelasi timp profana, o lume frumoasa distrusa de oameni.

Actorii fac roluri bune. Nu sunt extraordinari, dar fac ce trebuie si reusesc sa te duca unde trebuie: Intr-o alta lume. Orlando Bloom si Cara Delevingne sunt printre favoritii mei, iar sa o vad pe Cara in astfel de scene a fost a dream come true (fanii Cara Delevingne stiu la ce ma refer * wink wink *).

Este un fantasy/mystery pentru adulti nu doar datorita nuditatii si scenelor mai dure, ci plot-ului care poate fi inteles si comparat cu lumea noastra, cu problemele noastre si atitudinea noastra fata de ceilalti, in special cei care nu sunt de aceeasi rasa. Este o oglinda asezata in fata oamenilor, in care se pot vedea asa cum sunt, cu toate defectele lor, dar este o oglinda decorata frumos, in stil victorian. Este ceva diferit de ce am vazut pana acum in genul fantasy. Teme de basm pentru copii puse intr-un cadru strict pentru adultii care inca mai vor sa viseze putin.

Un must-see dupa parerea mea. Nu mai ai nevoie de nimic decat de ceva de rontait si un weekend in care-ti permiti sa stai pana noaptea tarziu si sa te detasezi de lumea cotidiana.

Leave a Reply