Ce dracu fac cu blogul ?!

In primul rand, dupa cum vezi, nu mai postez atat de des. Nu mai vreau sa scriu toate aberatiile ca oricum nu le citeste nimeni. Postez doar ce ma intereseaza si ce merita spus. Am sters 13 postari deja care nu aveau nici un sens.

In cazul promovarii, nu bag pe gat nimanui postarile mele, doar pe cateva grupuri de facebook speciale pentru blogeri, iar acolo pun doar cate un articol maxim 2 pe saptamana. Cine vrea sa citeasca ce scriu se aboneaza sau verifica din an in paste blogul.

Nu caut sa fac trafic, asta`i pana la urma un mic jurnal, cum mi-am propus inca de la inceput, o mica terapie. D`aia nici nu ma bag in seama pe alte bloguri si nu particip la leapsa sau concursuri (plus ca eu promovez subiecte tabu sau folosesc un limbaj obscen care nu e permis la concursuri etc).

Nu am rabdare sa citesc bloguri doar ca sa imi aduc cititori. Poate sunt bloguri chiar extraordinare! Am cateva bloguri pe care le urmaresc periodic si cand e nevoie, particip la discutii. Insa am altele de citit mai importante care oricum sunt pe ‘hold’ de atata timp din simpla si banala mea lene. Pur si simplu… n-am terminat de citit toata Biblia.

In al doilea rand, nu mai am rabdarea de a scrie tot ce se intampla si ce gandesc, ca am o furtuna de ganduri care vin si pleaca.

In al treilea rand, m-am bagat in mai multe proiecte online care imi ocupa timpul.

C`est la vie

Leave a Reply