Saptamana Mare…

Iisus nu ma iubeste.. sau mi`o facut farmece Iulia ca am fost rau cu ea lately. Da uite ca tocmai in Saptamana Mare ma urmareste ghinionul..

Primele zile ale saptamanii au fost pline de nervi, motiv pentru care m-am certat urat cu multi oameni cica ‘importanti’. Sora, bunica, var..

Mai departe am fost racit rupt vro 2 zile combinat cu reflux esofagian. Si de 2 zile nu pot sa dorm din cauza ca`s plin de MUCI pe caile respiratorii. Esti curios? Mai exact, mucus intre caile nazale si gat si este un deranj care m`o scos din minti. In acelasi timp am dureri in gat, in special cand inghit. Si cand ma intind, ma innec. Cam asa ceva. Frumos nu ?

Am luat antibiotic si mucosolvan azi dimineata. Cand am dat pe gat miraculosul Mucosolvan, am zis ca supravietuiesc. Nu.. n`a avut nici un efect. Doar m`a lasat faca 23 lei. Pe moment mi`a anesteziat gatul si am avut impresia ca am scapat. Etc etc.

Dar azi n`am mai rezistat. Imi venea sa ma dau cu capu de pereti de nervi. Asa ca m`am dus la spitalu Coltea (foarte fain renovat btw)… ca sa aflu caaaaa.. am sinuzita. Asta dupa ce m`am sufocat cateva minute cu ustensilele doctoritei. Dar asta n`a facut`o sigura de diagnostic. Era nevoie de ecografie… iar eu, prost, mi`am lasat buletinul acasa. Deci, PROBABIL, dar destul de sigur, am sinuzita. Alte medicamente.. bun, bun..

Apoi sa merg spre casa.. cat stau iar 30 de minute in statia de autobuz, ma uit fascinat la un copil care se joaca pe ecranul touch-screen proaspat instalat pe peretele statiei. Impreuna cu mine, se uita toata statia…

Vine autobuzu. Ma urc, totu bine. Cu ceva noroc, am avut si loc de sezut. Dar pacea avea sa fie tulburata de o entitate de-a dreptul diaboleasca. Un tigan impreuna cu ALT tigan a inceput sa cante din toti plamanii manele de jale… imagineaza-ti cele mai scarboase manele, cantate de cea mai murdara voce. Stateam atat de bine incat nu imi venea sa ma dau jos sa astept inca 30 min alt autobuz.. asa ca, am ramas. L`am ascultat pe individ mai mult de juma de drum.

Nimeni nu zicea nimic. Dezgustul se vedea pe toate fetele dar NIMENI nu a vrut sa zica sau sa faca nimic. Ma uit in stanga si dreapta la doi barbati mai zdraveni si mai seriosi si vroiam sa`i rog sa ma ajute sa arunc din masina acele animale. Dar m`am calmat. Pana la urma s-au dat jos in patria lor, Big Berceni.

Na poftim.. si e abia Joi.

Discussion

  1. Pruncu
  2. Pruncu
  3. Pruncu
  4. Pruncu
  5. Pruncu

Leave a Reply