Raspunsul meu video catre colaboratorul/invitatul domnului Ion Cristoiu, Constantin Solga

Urmarind vlog-ul domnului Ion Cristoiu (pe care l-am tot promovat aici pentru ca mi se pare genial), am dat si peste un video care mi-a atras atentia, iar asta nu intr-un mod placut. Tocmai de aceea, am decis sa fac imediat un video (da, prima oara cand fac un video public cu mine) si abia astazi am terminat de discutat si analizat ceea ce domnul Solga prezenta pe canalul de Youtube al domnului Ion Cristoiu.

Mi s-a parut important sa am aceasta interventie, repet, pentru prima oara intr-un video public, fiindca face niste declaratii… bombastice, intr-o emisiune pe care dansul o numeste “Educatie politica”.

De fapt, prima interventie a fost un comentariu la care nici pana astazi nu am primit raspuns. Pun print screen la ce am scris:

(click aici pentru a vedea imaginea la dimensiunea originala)

Fiind multe de spus, am decis sa fac un video, sperand ca asa va fi mai usor de transmis niste idei destul de importante, pentru ca oricum lumea nu mai are chef sau timp sa citeasca. Nu-mi face nicio placere sa vorbesc, ma exprim mult mai bine in scris, dar aici am facut o exceptie.

Ca am facut bine, ca am facut rau… asta ramane sa decida cei care au rabdarea de a urmari clipurile. Pana una alta, am pus niste linkuri catre video-uri muuult mai importante, cu personalitati importante, pe teme importante, si multi nu au avut chef, rabdare sau timp sa le urmareasca, deci nu m-ar mira ca aceste inregistrari video sa fi fost facute degeaba. Dar, mi-am mai rupt un pic de timp pentru a continua seria aceasta despre starea actuala la nivel national si mondial, insa dupa aceasta interventie si inca doua postari care sunt momentan in draft, voi inceta sa mai vorbesc despre acest subiect. Este obositor, nu am nimic de castigat din asta si oricum nu urmaream asta, cu exceptia faptului ca daca ceilalti sunt manipulati si guvernele reusesc sa ne limiteze libertatea, atunci voi fi si eu afectat. Incerc sa dau cu lingurita si sa ofer pe tava cele mai importante subiecte, discutii, materiale etc. celor care “nu au timp” (desi au timp sa urmareasca Netflix-ul de l-au incins).

Asadar, totul a inceput de la acest video:

 

Primul raspuns video pe care l-am facut in data de 16 Iunie 2020 il gasiti aici:

https://www.youtube.com/watch?v=hDN7j8oxW-4

Al doilea raspuns video, care a fost mai mult o clarificare, l-am inregistrat in data de 22 Iunie si il gasiti aici:

https://www.youtube.com/watch?v=bfZWXWEcpBM

Al treilea si ultimul raspuns video (sper) este continuarea dezamagitoare a primului video, a fost inregistrat tot in data de 22 Iunie si il gasiti aici:

https://www.youtube.com/watch?v=TP1Ry_OpEo8

 

 

Leave a Reply