Bine ati revenit in dictatura! :)

Ei, ni s-a urcat la cap cu atatea drepturi! Mai taie din ele da-le dracu! <- Sarcasm

Da, imi este greu sa tin pasul cu toate stirile, cu toate evenimentele, cu toate imbecilitatile acestui guvern, pentru ca am o viata, am lucruri de facut, oameni de ajutat, prosti carora sa le explic.

Dar continui sa citesc si sa urmaresc ce se intampla. De ce? De ce fac asta acum, daca ani la rand n-am mai urmarit “stirile”? Pentru ca acum, dragi prieteni, este vorba de ceva foarte, foarte important pentru mine, si anume libertatea. Mai ales libertatea de exprimare, dreptul la opinie, etc.

Pentru mine, libertatea de exprimare este sfanta, mai sfanta decat cea de deplasare si multe altele. Cand am citit ca MApN vrea sa monitorizeze televizunile, radio-ul si internetul, cumparand echipamente sofisticate, chiar m-am revoltat si pur si simplu am rabufnit. Oricum cu Facebook-ul am avut probleme de atatea ori si mi s-au furat drepturile si datele si apoi m-am trezit cu contul inchis dupa ce l-am folosit 8 ani, dar asta este alt subiect. Acum am ajuns sa ma tem sa mai spun ceva pe Facebook, ca sa nu ma trezesc iar cu contul inchis, am ajuns sa-mi fie frica sa-mi expun ideile pe blog (aici da, este o urma de paranoia). Nu ma tem ca ma amendeaza, ca ma aresteaza, ca ma bate, ca ma nu stiu ce. Nu. Eu ma tem ca munca pe care am depus-o se va pierde. Imi fac backup des. Nu mi se pare normal sa ajungi sa-ti fie frica sa-ti expui parerea, mai ales cand aceasta nu pune in pericol pe nimeni.
In fine, de ceva timp nu am mai apucat sa scriu, ci am stat sa citesc si sa-l urmaresc pe domnul Cristoiu pe Youtube, si abia mai pot tine pasul (ceea ce e de bine, fiindca putine lucruri imi starnesc atat de mult atentia incat sa petrec mult timp urmarindu-le). Sunt de parere ca orice scriitor trebuie sa citeasca mai mult decat scrie, sau cel putin sa traiasca mai mult decat pretinde ca a facut-o.
I-am trimis chiar un e-mail, desi nu stiu daca are timp sa-l citeasca, fiind bombardat de mesaje si stiri si interviuri si fiind ocupat si de blogul sau si de vlog. Cu toate acestea, i-am adresat cateva intrebari, si daca dansul nu are timp sa raspunda, e ok, puteti sa raspundeti si voi. Cum spuneam si alta data, in ziua de astazi avem mai multa informatie decat am avut vreodata in istorie, si acces mai usor decat am avut vreodata. Dar daca ne e lene sa facem un mic efort de a face o selectie, si inghitim ce ni se serveste cel mai usor, stand in cur la TV cand rontaim o punga de chipsuri, atunci ce facem? 🙂

Bun, prima intrebare adresata domnului Cristoiu, si tuturor oamenilor care GANDESC, este urmatoarea: Ce parere aveti despre masurile de cenzura si de monitorizare? Ma refer la cele petrecute in spatiul virtual, fiindca nu am ajuns inca sa fim urmariti si pe strada (gresit, avem camere de supraveghere si presimt ca va urma si recunoasterea faciala in curand, deci vom fi urmariti si pe strada).

A doua intrebare este adresata in mod special psihoterapeutilor acreditati. Ce se intampla daca omul care este obligat sa poarte masca, are un atac de panica si nu mai poate sa respire (fiindca asta se intampla la atacurile de panica). Ce se intampla daca un om cu anxietate vede un politist indreptandu-se catre el, si incepe sa respire foarte repede sau foarte greu din pricina emotiilor? Daca un om poarta masca in metrou, si are un atac de panica, isi da masca jos si se chinuie sa respire, si toti din vagon se panicheaza crezand ca are acest Covid 19… ce se intampla?

A treia “intrebare”: In sezonul rece, cand vrei sa iesi cu cineva si dai telefon la 10 persoane, de multe ori cel putin 2, 3, 4 persoane iti spun “nu pot, am gripa”. Asta stie toata lumea. Deci clar, gripa sezoniera, fara a mai lua in calcul toate asa zisele monitorizari si sesizari si inregistrari oficiale…. Cand este gripa sezoniera, toata lumea stie ca este gripa, toata lumea stie cel putin 2 sau 3 persoane care stau acasa fiindca au gripa. Acum, intrebi o suta de persoane si nu are niciuna. Deci, simpla logica ar confirma faptul ca acest virus este mult mai putin contagios decat gripa sezoniera, iar daca cineva il are totusi si se simte bine (asa-zisii asimptomatici… ce fain ar fi sa ai gripa sezoniera si sa fii asimptomatic! sa nu ai febra, sa nu te doara muschii, etc.), atunci care e problema? Este un exercitiu de logica. Plus, in cazul Covid-19 numarul vindecarilor este mai mare decat cazul mortilor (oricum false, si asta s-a confirmat si dovedit). Deci, nu este nici atat de contagios cum se spune, si nu este nici atat de mortal cum se spune. Ce facem de acum in colo? Ne panicam in fiecare sezon gripal si tinem oamenii cu forta in case?

A patra intrebare: Cate sinucideri au avut loc datorita acestei panici? Mortile astea nu au importanta? Mass Media omoara oamenii sau ii pune la pamant din punct de vedere mental si emotional. Stresul ne omoara! Ne scade imunitatea si evident, devenim mult mai vulnerabili fata de orice virus. Am mai scris despre asta.

A cincea intrebare: Daca eu nu am simptome, ma simt extraordinar, am luat contact cu foarte multi oameni si toti se simt extraordinar, dar totusi fac un test pentru acest virus si iese pozitiv. Ce fac? Cum pot dovedi eu ca sunt sanatos? Cei care fac testele pot spune orice. Deci pot fi sanatos, si eu si ceilalti, dar daca cei care au facut testele spun ca nu sunt, ce fac? Sunt aruncat in carantina, intr-un spital, sunt tratat oribil etc. desi eu n-am nimic? Zici ca raspandesc un virus si astfel omor oameni. In fata curtii, daca as fi condamnat, pe care oameni i-ai da exemplu ca fiind victimele inconstientei mele si cum ai dovedi ca EU le-am transmis virusul si ca au si murit de la virus? Cum s-ar desfasura un astfel de proces? Practic, virusul este mortal, il ai asupra ta de parca ai avea o arma de foc. Pfoai, sunt un adevarat infractor!

A sasea intrebare: O batrana sau un batran cu pensie de 700 lei, cum isi poate permite sa dea 4 lei pe o masca pe care ar trebui sa o foloseasca o singura data, timp de cateva ore? Statul nu ne da masti gratuite cum fac alte state, trebuie sa cumparam noi, desi am bagat bani in sistemul de sanatate de bubuie ca un portofel plin pe care nu-l mai poti inchide, de la donatii si campanii de strangeri de fonduri pana la simpla asigurare medicala. Trebuie sa cumparam si masti, pentru ca s-au comandat foarte multe si nu s-au vandut si n-au cum sa ramana cu ele, nu? Sa plateasca prostii, tot pe banii lor, chiar daca vor sau nu, pentru ca nu mai au drepturi, ci doar obligatii, restrictii, etc.

Astazi, pe Sfantul Facebook, un individ spunea ca e normal sa nu ti se dea voie in magazin daca nu accepti sa ti se ia temperatura, asa ca i-am oferit urmatorul scenariu:

Cand ai o infectie dentara si faci febra… inseamna ca ai si Coronavirus? Daca ai infectie dentara, ai febra, si totusi ai nevoie de un medicament sau o paine… nu poti sa intri sa-ti cumperi medicament sau paine. Ah, ca nu vrei sa te duci si are cine sa-ti cumpere, ok. Ah, ca vrei sa ajuti corporatiile straine care platesc angajatii din Romania mult mai putin decat pe cei din alte tari, desi fac aceleasi lucruri la aceeasi companie, este strict dorinta ta. Dar dorinta ta, parerea ta, credinta ta… este a ta. Este dreptul tau sa o ai. La fel cum si eu am dreptul la ale mele. Cine nu doreste sa ii ia un strain temperatura, fara sa aiba macar vreo experienta medicala sau sa intre in fisa postului acelui om, atunci nu mai calca mai nicaieri. Cine este de acord sa-i faca fiecare ce vrea sa-i faca, sa urmeze niste ordine nu doar stupide, ci imorale si neconstitutionale, este ok.

Astazi, o doamna jurnalista si un domn cu functia de Executive Expert T S (habar n-am ce-i asta) au regizat un scenariu, probabil cu intentia de a arata ce se intampla daca nu respecta ordinele care incalca drepturile omului. Cu alte cuvinte, au refuzat sa li se ia temperatura de catre un agent de paza (de multe ori, persoane cu studii medii neterminate, sa nu mai vorbim de facultatea de medicina) la intrarea intr-un supermarket. In video-ul de mai jos (cel integral, nu cel care circula pana acum pe internet si la TV) arata mai intai ca doamna explica clar, ceea ce orice persoana trecuta de 18 ani (persoana majora) ar trebui sa stie: Legislatia, in care intra si drepturile omului si dreptul la practica medicala. Stand afara oferind niste explicatii, vedem cum oamenii accepta sa li se ia termperatura doar pentru a-si cumpara alimente (un alt drept. dreptul la hrana… hrana aia importata si plina de tot felul de mizerii, dar asta-i alta discutie, la fel, fiecare este liber sa faca ce vrea cu corpul sau si sa consume ce doreste, fiindca este major si este raspunzator pentru faptele sale). Apoi intra un reprezentant al magazinului si i se vorbeste si i se explica pe acelasi ton, chiar calm as zice (eu n-as fi fost la fel de calm precum doamna din video). Apoi intra in scenariu un al treilea personaj. Nu stiu daca era impreuna cu ceilalti, insa de la el incepe totul.

Veti vedea singuri ce se intampla in video, dar vreau sa luati in considerare urmatoarele: Chiar daca a fost regizat, este o modalitate foarte buna de a arata ce se intampla atunci cand incerci sa-ti protejezi drepturile si lupti pentru drepturile tale. De asemenea, luati in considerare si faptul ca domnul care a fost lovit este in varsta. De asemenea, luati in considerare si faptul ca politistul a refuzat sa se legitimeze. Doamna insa, si-a dat datele personale. Insa, raspunsul autoritatilor la aceasta tentativa de a-si apara drepturile s-a lasat cu bataie, dus la sectie si amenda 2000 lei. Vreau sa luati in considerare ca, desi este regizat, la fel sunt regizate multe scenarii cu acest virus, chiar de televiziuni, tot cu scopul “de a crea senzational”, cum explica reprezentatul supermarketului. Ideea este ca cel regizat de catre cei doi, nu a regizat si bataia pe care si-a luat-o domnul.

Bun. Kaufland, pentru ca despre acesta este vorba, a renuntat la aceasta procedura. Juristii si avocatii si chiar CCR-ul sunt impotriva acestor masuri. DOCTORII sunt impotriva acestor masuri. Si tu vii sa-mi spui ca e ok?

 

In schimb, enoriasii si-au scos mastile si au pupat sicriul ÎPS Pimen, care a decedat de COVID-19. De asemenea, se pare ca acum e ok sa raspandesti virusul cu lingurita pentru slujbe religioase, conform cercetarilor Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta si a procurorilor.
Iar daca tot vorbim despre religie, sa nu-i uitam pe imbecilii care cred ca iar vine apocalipsa, ca vine Fiara 666, ca Satanistii ne conduc lumea. In primul rand, Satanismul incurajeaza tocmai libertatea individului atat pe plan spiritual cat si material. Cat despre 666, va mai las un video foarte bun, bine documentat, de un respectat cunoscator al simbolurilor, riturilor magice si religioase, religiei etc. Un om care mi-e prieten de foarte multi ani, si sunt mandru de asta.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=fD9MqYVQ9Kw]

Scriam la inceputul lui Decembrie 2015 ca „O tara care isi omoara propriul popor in timp ce isi ridica o catedrala imensa nu mai are dreptul de a da vina pe Diavol.” Ideea ramane valabila.

Pe 1 Noiembrie 2015 scriam „Tara asta ar trebui sa fie in doliu zi de zi, multi ani de acum inainte, pentru toate nenorocirile care au lovit-o.” Ideea ramane valabila.

 

Numai bine!

 

Discussion

Leave a Reply