Casatoriile gay, Biserica, familia traditionala si alte probleme existentiale ale Romaniei in 2018

M-am abtinut sa nu scriu despre acest subiect. Chiar m-am abtinut. Dar vad ca toata lumea a innebunit cu acest Referendum pentru Familie incat pare sa fie cea mai mare problema a Romaniei la ora actuala. Oameni buni, v-ati tampit.

Cei care-mi urmaresc blogul stiu ca am avut o pozitie pozitiva fata de comunitatea LGBT, ba chiar i-am sustinut multi ani. Am mers la Marsul Diversitatii sa-i sustin, le-am luat apararea pe strada, le-am luat apararea pe internet, etc. De ce? Pentru ca am intalnit oameni super faini care erau gay sau lesbi, pentru ca sunt un om deschis si pentru ca sunt de parere ca atata timp cat nu faci rau nimanui, poti sa faci ce vrei, poti sa fii cum vrei. Cum am spus si la descrierea mea si la descrierea blogului, nu judec dupa etnie, clasa sociala, sex, orientare sexuala, preferinte muzicale, religie, etc. Ce judec si voi judeca intotdeauna, este prostia, falsitatea, rautatea. Si asta voi face si acum, pentru ambele tabere.

Trecut-au anii si am intalnit si socializat cu multi gay, lesbiene, travestiti si transsexuali. Am vorbit si cu preoti, nationalisti si oameni cu patru clase. Concluzia la care am ajuns, nu azi, nu ieri, ci de mult timp, este ca suntem toti acelasi rahat.

Daca pana acum luam apararea LGBT, astazi nu mai pot s-o fac. De ce? Pentru ca sunt la fel de prosti precum sunt si preotii si restul opozantilor lor.

In primul rand, comunitatea LGBT de la noi este imatura, nu se compara cu comunitatile LGBT din tari in care s-a legalizat casatoria intre persoane de acelasi sex. Si pe buna dreptate.

Din pacate in cazul lor, doar un cuplu din minim cinci este un cuplu echilibrat. Restul… fac comunitatea de ras, si singuri isi fac rau. In relatii, sunt foarte posesivi si gelosi. Pe langa asta, cei mai multi (in special in cazul barbatilor) cauta sex si nu relatii mature. Vor sex, sex, sex. Intr-un fel este de inteles, pentru ca un gay nu isi poate gasi la fel de usor un partener precum un heterosexual, si astfel nevoile sexuale ii sunt mai rar indeplinite si se instaleaza o frustrare sexuala care trebuie potolita prin… sex. Ok. Dar daca vor sex, asta nu-i opreste nimeni sa faca in propriul dormitor. Sexul este sex…. casatoria, este altceva. Iar in cazul cuplurilor lgbt din Romania, foarte, foarte putini sunt destul de maturi si echilibrati pentru a avea o familie. Am cunoscut relatii frumoase ale unor gay, care au durat ani de zile, care erau echilibrate, mature, etc. Un exemplu ar fi Perry si Lestat, un cuplu gay foarte mediatizat acum cativa ani in Romania. Perry Zizzi este nimeni altul decat fostul sot al Briannei Caradja, o doamna cu sange regal, printesa se pare, a Romaniei. Acesta, dupa ce a divortat de Brianna, a adoptat impreuna cu Lestat doi copii, care datorita cresterii celor doi tati, cei mici intelegeau 4 limbi la varsta de doar 3 ani, aveau un comportament normal (ba chiar mai frumos decat al multor copii din familii “traditionale”). Puteti vedea un scurt reportaj despre acestia aici. Chiar si asa, cu o floare nu se face primavara. Asta este un aspect.

Un alt aspect este felul in care ei se prezinta in comunitatea generala, nu in comunitatea LGBT. Atunci cand iesi la proteste in spatii publice imbracat mai vulgar decat Madonna, mi se pare normal sa fii respins. Vulgaritatea reprezinta ceva ieftin, nedemn de respect. Intotdeauna a fost asa, si asa va fi. Pentru ca deranjeaza. Deranjeaza chiar si pe restul sutelor de persoane LGBT care vin la mars, pentru ca acei indivizi vulgari ii pun pe ceilalti intr-o imagine proasta. Daca esti trans, imbraca-te feminin, dar macar poarta si tu ceva degent. Chiar nu este necesar sa te imbraci in fusta mini din piele, sutien si par ciufulit si colorat, machiaj de curva s.a.m.d..  Imbraca-te ca o femeie normala, nu ca ultima curva!

Acum, trecand la cealalta tabara, vreau sa spun ca am mai scris exact despre acelasi subiect in Ianuarie 2016 in articolul Ortodoxia – Ortosexologia?!. Nu inteleg oamenii care vorbesc cu atata mandrie despre familia traditionala si despre Crestinism, avand in vedere ca toate crimele din Romania au fost facute de oameni crescuti in familii traditionale, sau au fost facute de oameni care au familii traditionale. Pe langa asta, sunt si Crestini Ortodocsi. Asadar, de unde acest aer de superioritate? De ce portretizeaza familia traditionala ca fiind una divina, cand din aceste familii provin copii cu sechele, cu probleme mentale, cu personalitati anti-sociale. Tot din familii traditionale sunt si copiii din orfelinate si camine. Copii fara parinti, abuzati sexual atat de colegi cat si de cei care ar trebui sa aiba grija de ei in acele unitati (oameni care sunt tot din familii traditionale). Ce anume este atat de special la familia traditionala? Ca pot face copii? copii care sunt crescuti prost sau chiar abandonati in camine? Iar o familie moderna de gay este diavoleasca pentru ca vrea sa repare ceea ce familia traditionala a stricat, incercand sa adopte niste copii chinuiti din astfel de unitati?

Cred ca ar trebui sa fim mai atenti atunci cand aratam cu degetul spre altii, pentru ca, pana la urma, toti suntem acelasi rahat, fie ca suntem gay, lesbi, heterosexuali, rromi, romani, crestini, satanisti, etc. Omenirea este un mare rahat. Noi omoram animale, distrugem planeta, ne omoram intre noi…. dar totusi, ne place sa aratam cu degetul pe unul si pe altul. Daca tot fluturam Crestinismul pe la nas, sa ne aducem aminte de vorbele astea: “Nu judecati, ca sa nu fiti judecati. Caci cu judecata cu care judecati, veti fi judecati, si cu masura cu care masurati, vi se va masura.” (Mat. 7.1-2).” Sau chiar mai bine, “Fatarnice, scoate intai barna din ochiul tau si atunci vei vedea sa scoti paiul din ochiul fratelui tau.” (Mat. 7.5) Daca eu ca Satanist am ajuns sa va aduc aminte de propriile voastre sfaturi, nu cred ca-i ok. Chiar recent am avut o discutie pe tema casatoriilor gay cu un preot, la care a trebuit sa dau din cap ca sa nu supar parintii iubitei mele. S-a trezit omul sa aduca in discutie acest subiect la masa. Ce sa faci? As fi putut sa vin cu multe argumente, in special unele pe care le-am citit recent pe Facebook chiar pe pagina unui prieten Crestin. Pacat ca le-am citit prea tarziu. Mihai, iarta-ma ca te citez!

Iisus și-a renegat familia, profeții au refuzat să întemeieze familii, fiicele lui Lot au întemeiat familii cu tatăl lor, etc. Familia era o noțiune de partenere multiple în Vechiul Testament și era motivată maidegrabă monetar decât sentimental.

….

Sunteți de acord să readucem valorile tradiționale creștine înapoi și să le implementăm legal?

Eu da.

Bărbatul, femeia și copilul, alături de sclavii lor, sunt celula de bază a societății românești tradiționale.

De ce am permis să fie eliberați țiganii din robie? Robia țiganilor era permisă de Legile Vechiului Testament. Și de cele ale Noului Testament. De asta sunt atâtea familii sărace: că nu mai au robi! Așa proști suntem?

Ce numim acum muncă grea, babysitting, gătit, etc erau făcute de oameni a căror menire chiar asta era, și o făceau biine (că dacă n-o făceau bine luau bice pe spinare, viol și eventual tăierea anumitor părți din corp, că doar na, nu erau oameni , erau țigani).

Probabil vă gândiți: Mihai, numai boierii răi aveau sclavi, care nu avea frică de Dumnezeu. Noi creștinii, nu am avut niciodată sclavi.

Greșit. majoritatea robilor aparțineau bisericilor și mănăstirilor.

Dar Mihai, asta era acum multe sute de ani. în Evul mediu.

Nu, țiganii au fost eliberați acum 150 de ani. Din sclavie. Nu ”Erau” țigani. ”Aveam” țigani.

Era sistemul perfect: nu trebuia să îi cumperi: dacă aveai un ţigan și o ţigancă și ei făceau copii, copiii lor erau proprietatea ta, și dacă erau prea mulți mai vindeai din ei. Era foarte avantajos pentru orice creștin. Ce proști suntem!

Deci întâi vor să eliberăm robii ca și cum ar fi oameni și acuma să lăsăm pe oricine să întemeieze familii și să ne facă nouă concurență ??? După aia or să aibă pretenția să iubim ca pe noi înșine pe aproapele nostru, de unde vin astfel de idei oameni buni?

” – unicul si irepetabilul, Mihai Vartejaru

Acum, sa nu spuna ca dau de la el si eu nu vin cu nimic, aduc cateva completari…. Barbatii aveau voie sa aiba mai multe neveste, deci, familie. Primul exemplu, Lameh, care si-a luat doua neveste, pe Ada si Țila. (Gen. 4:19) Al doilea caz, Avram, care era casatorit cu nimeni alta decat… sora lui! Lucru chiar binecuvantat de catre Dumnezeu (vezi Gen. 17:15-16). Exemplele sunt foarte multe de familie traditionala in Vechiul Testament… sa luam cateva din Noul Testament? Mergem direct la prima carte, Matei, capitolul 10, si citim de la 21 paaana la 39, sa aflam cum Iisus ne indreamna sa nu avem incredere in familiile noastre, caci ne vor trada, ne vor distruge, si sa nu ne iubim familia mai mult decat pe el, caci el nu a venit sa aduca pacea, ci sabia.

Pentru mai multe, accesati https://skepticsannotatedbible.com/fv/long.html

Ok, Biserica sustine familia (desi Biblia, nu prea). Cu Homosexualitatea, se pare ca e mai complicat. In primul rand, in Biblie scrie ca nu trebuie sa fii homosexual, precum cei din Sodoma, sau precum fiul lui Noe care se pare ca a profitat de tatal sau cand era beat si dormea, dar ce facem cu preotii de genul Pomohaci sau muuuulti multi altii, ortodocsi si catolici care violeaza copii (baieti in general, deci act nu doar pedofil, ci si homosexual) iar Patriarhia si Vaticanul ii scuza? Acesti oameni ai lui Dumnezeu care se plimba in limuzine si poarta bling-bling-uri, si homosexuali atei precum Elton John care au donat multi bani pentru copiii saraci. Acelasi Elton John, care si-a incheiat cariera pentru familia sa, spunand “Ten years ago if you asked me if I would stop touring I would have said no. But we had children and that changed our lives. I have had an amazing life and career but my life has changed. My priorities are now my children and my husband and my family“. Sau George Michael, un alt homosexual ateu care a donat pentru copii. Sau lesbiana Ellen DeGeneres care a donat pentru copii.

Preotii sunt impotriva casatoriilor gay pentru a salva familia traditionala… fix aia care se imbraca in fusta si violeaza copii. Mars ma d-aici.

Asta este problema Romaniei in 2018?

Leave a Reply