O zi faina !

Astazi m`am bucurat de vremea frumoasa cat se poate de bine.

Mai intai am mers sa`mi fac abonament la Biblioteca Metropolitana pentru ca la cea Centrala nu imi dau bulangii voie sa imprumut carti. Apoi am imprumutat o carte, Asa Grait`a Zarathustra de Nietzsche (foarte faina btw) si am mers spre parcul Tineretului.

M`am oprit pe malul lacului din parc, pe iarba, rezemat de un copac si am privit ratzele balacindu`se sub soare. Fain.. pestisori si toate cele. Apoi m`am pus pe citit..

Cand dau sa plec, ma opresc la o masa de ping pong… aveam asa o pofta de joc incat am mers direct si am cerut 2 minute de joc, care mi-au si fost acordate. Totul bine..

Apoi sunt sunat de var`miu fiind invitat prin centrul orasului la o plimbare. Merg, ne vedem, luam cate un covrig si ne plimbam..

La intoarcere, pe Bulevardul Tineretului observam o intamplare total dubioasa… o masina iese cu viteza dintre blocuri direct pe bulevard… cu alarma pornita. Sa fie un furt prost pus in plan ? Posibil… dar uite ca la 2 minute dupa aceea o alta masina incearca disperata sa iasa din parcare… tot cu alarma pornita. Asta`i prea de tot. I`a luat vro 10 minute sa iasa din parcarea aia blestemata, dupa care a luat`o tare pe Bulevard…. da, tot cu alarma pornita. 😐

In drum spre casa m`am oprit la bunica`mea sa manc… mmmm.. supica cu galusti, cartofi copti cu niste carnita de curcan. BUN !
Then.. finally got home. 🙂

Am asa o stare buna, v`o transmit si voua… telepatic.. :>

cius !

Leave a Reply