La fel de prosti, si dupa doi ani

Sa citesti pe un site numit DOCTORUL ZILEI informatii gresite despre medicina. Magnific!

BAI SUGACILOR! JURMA NU ESTE EPIDEMIOLOG! NU ARE NICIO SPECIALIZARE! ESTE UN AMARAT PLATIT SA SCRIE LA COMANDA. Stiti si voi ca nu este epidemiolog (sau daca nu stiti, ar trebui sa nu mai scrieti nicaieri si sa va angajati la Mega Image) dar preferati sa bagati acolo titluri pompoase sa fraieriti oamenii de rand.

V-ati panicat cu gripa! Aoleoo! Vai! Murim! Inapoi la mascute! Inapoi la vaccin! Pana in 2020 ne durea pe toti in cur ca avem gripa. Aveam simptome, stateam acasa. Nu-i nimic complicat. Da, mureau oamenii de gripa in toti anii precedenti. Nu este nimic nou. Nu vine apocalipsa. Sa va f_t in gura de postaci fara demnitate!

Iar daca cei care erau de alta parere in pandemie au fost taxati pentru “fake news”, sugaciul asta de Jurma de ce nu a fost taxati pentru multele sale predictii false si informatii false, daramate de toate institutiile precum OMS, CDC si toate cele?

https://www.doctorulzilei.ro/octavian-jurma-atac-dur-la-adresa-lui-rafila-pentru-ca-nu-a-declarat-epidemie-de-gripa-mi-a-spulberat-si-ultima-speranta/