God hates me

Ba… deci… de cand am intrat in 2014 am avut numai zile proaste, unele incredibil de proaste. Dar cred ca ziua de azi le-a depasit pe toate, daca nu ma retrageam acasa cred ca faceam atac cerebral. 😐

In primul rand ca n-am putut sa dorm nici o ora azi noapte si sunt rupt de oboseala. Pe la ora 10 a inceput nebunia… s-a trezit taica-meu agitat si imi insira asa o lista de ‘to-do‘ pentru azi, de care habar n-aveam, care nu era programat, care se batea cap in cap cu programul meu. Pe scurt, trebuia sa merg la banca sa-mi fac alt card si sa-mi activez online banking-ul pe cardul vechi, apoi trebuia sa merg sa-mi cumpar ochelari de vedere, apoi sa merg la cumparaturi, apoi sa merg sa-mi fac o radiografie panoramica la dinti, apoi sa merg la dentist, apoi sa merg sa ma vad cu un prieten sa-i dau o carte sa mi-o repare.

Ei bine, nimic n-a decurs bine.. 😐

Toate treburile astea trebuia sa le fac intr-un timp foarte scurt, eram contra-timp… agitatie mare, vai vai.

Aflu ca taica-meu a cumparat de pe nush ce idiotenie de site un voucher pentru ochelari si ca a folosit cardul meu si adresa mea de mail pentru asta. Ok ok.. hai sa ne organizam si sa mergem sa cumparam ochelarii. Dar pentru asta era nevoie de un miracol Divin… care n-a venit.

Ca sa cumparam ochelarii trebuia sa scanam voucher-ul. Noi avem imprimanta… fara cablu. 😐 oook. Pai, trimite-i lu’ soru-ta voucherul pe mail sa ti-l traga ea la imprimanta. Oricum trebuie sa mergem la ea, ca nici masina nu mai avem, asa ca trebuie sa o folosim pe a ei. Oook !

Intru pe mail sa caut voucher-ul si ma uit ca prostu… erau 3 mail-uri de la website, dar nici unul cu voucher-ul. In nici un mail nu scria unde e voucher-ul. Ce ulap mea ?! Nu stiu, nu ma pricep, nu am mai folosit asa ceva pana acum.. iarta-ma!

In ultimul mail primit vad ca s-a afisat plata, ca s-a finalizat comanda… am zis “ba, asta o fi de scanat. poate asa-i la ei”. Eu nu ma pricep, taica-meu n-are nici o idee. Fie ce-o fi.. ii trimit mailul ala sa-l scaneze.

Dupa toata treaba cu mail-ul, imi las toate treburile neterminate, ma imbrac in graba si plec spre sor-mea cu tata ca sa luam voucher-ul si masina. Pe drum, suna sor-mea sa zica ca nu are net. Super ! Magnific ! Extraordinar ! .. intoarce-te acasa si pune-l pe un stick.

Ma intorc acasa, ma pun iar pe mail si ma gandesc…. “ma dar nu poate sa fie asta voucher-ul, ala trebuie sa fie altfel….” Citesc atent mailurile si nu scrie nimic de voucher, insa gasesc un numar de contact. Dau sa sun…. nu raspunde nimeni. Ipzda ma-tii ! Ma grabesc ! …. nu mai puteam, eram agitat, ca m-a agitat taica-meu. Vai de.. Am tras pe stick mail-ul si am plecat.

Cand ajung la lift, ma suna proasta de la website. Ii explic care-i problema si apare un idiot de la etajul superior si desi ma vede ca vorbesc la telefon, ma intreaba daca ma intereseaza nu stiu ce produse si incepe sa mi le promoveze… IN TIMP CE ERAM LA TELEFON ! Am zis ca-i sparg dintii. “Ba omule nu vezi ca vorbesc la telefon?!” …. zice el ceva acolo si pleaca. Eu n-am inteles ce mi-a explicat aia intre timp la telefon. Spune-i sa repete. Ea se enerveaza, eu ma enervez, se creeaza tensiune, nervi, spume.. pfoa !

Cica voucher-ul se afla in contul de pe care a fost facuta comanda, deci sa intru in cont si il gasesc acolo. Bun, in sfarsit am gasit voucher-ul…. cel putin asa credeam. Da, evident, m-am inselat.

Ajung la computer, intru pe site si-l sun pe tata sa-mi zica ce cont si-a facut… ca sa aflu ca nu si-a facut nici un cont, ca a dat comanda direct. 😐

Ok, sun iar la proasta siiiiiiiiiiii… pam pam ! Suna ocupat 😐 … aprind 3 tigari una dupa alta. Mai sun o data.. inca o data. Ce face frate aia la telefon, recita Luceafarul ?! Intr-un final, ma suna inapoi. Ii explic ce si cum… si imi zice sa introduc adresa de mail-ul pe care am primit mail-urile si sa dau forgot password. Zis si facut. Primesc o parola pe mail… o introduc in site-ul lu’ peshte si intru in cont. Intr-un final, am gasit voucher-ul. Nu stii ce sentiment am avut… ce a simtit Columb cand a descoperit America e putin. A fost pur si simplu, piatra mea filosofala.

L-am pus repede pe stick si am fugit la sor-mea. L-a tras la imprimanta. OK ! Pentru ce tot stresul asta ? Pentru nimic. Intr-un final, taica-meu s-a razgandit si nu am mai mers la ochelari, am mers la cumparaturi. Cica, avem timp sa facem si cumparaturile, sa mergem si la ochelari, sa ajung si eu la dentist…. asta, in 2 ore. Sceptic, accept ca n-am incotro.

Etc etc etc. Ajungem la Cora si incepem cumparaturile…..

Desi aveam lista clara cu ce avem de cumparat si eram si contra timp, taica-meu a luat la ochi fiecare produs din tot hypermarket-ul mai incet decat o baba care isi calculeaza fiecare banut. Am tot tras de el sa ne grabim, asa cum a tras el de mine de dimineata si m-a bagat in priza… asta ca sa-mi dea replica: “nu-mi place sa ma grabesc si sa uit ceva de pe lista. daca nu avem timp, asta e, mergem alta data”. 😐 Ma uit la el ca la un fenomen rar si ma minunez. Dupa tot stresul si agitatia prin care am trecut ca sa fim la timp, el acum o freaca in stil original. 😐 😐 😐 …. ok frate ! FIE CA TINE !

Cumparaturile au fost de doua ori mai multe decat pe lista…. dar asta conteaza mai putin. Ce conteaza e ca, dupa ce nu mai fumasem de 3 ore si aproape intrasem in sevraj (sunt fumator inrait.. rau de tot), ma apucase pentru prima oara in viata, o criza de alergie. Dracu stie de la ce, dar m-a apucat nasol de tot.

Ma intai, m-a apucat cu mancarimi grave in palme, pe fatza si la ceafa. M-am scarpinat de am innebunit. Apoi mi s-au umflat palmele. Apoi am inceput sa stranut din minut in minut. Apoi imi curgeau ochii si nasul ca la gripa. Frate, enervant, nu gluma!

Simteam ca nu mai rezist… desi eu ma chinuiam cu sevraju si cu alergia si cu oboseala si cu nervii, taica-meu statea de 10 minute la raionul cu condimente. I-am zis simplu si frumos “hai sa ne grabim ca simt ca nu mai pot”….. de la faza asta a inceput sa faca crize si a zis sa plecam ca nu mai are chef de cumparaturi. 😐 …. 😐 😐 😐 … wtf ?! ce am zis ?! ce am facut ?! ….

Fie.. am ajuns la coada.. ma uit la proasta cum scaneaza ca un melc… stau, incerc sa-mi controlez respiratia… sa ma calmez…. ajungem si la casa…. din nou, ma uit cum scaneaza in slow-motion. Cred ca i-am injurat tot neamul de la strabunici pana la stranepoti. Langa mine, agentul de paza ma scana cu privirea de parca eram pe cale sa ma tirez cu toata marfa… vreo 6 pungi la numar.

Am trecut si peste asta… dar vroiam sa-mi cumpar o pastila pentru alergie ca sa-mi treaca mai repede. Ma duc la o ALTA PROASTA sa o intreb unde e farmacia. Imi zice ca e “acolo”…. ma duc “acolo”, da ghici ce… nu e acolo 😐 …. morti, dumnezei, mame… ma invart ca un coi prin mall si intreb pe altcineva si imi spune de data asta exact unde-i farmacia.

Ajung la farmacie, cer pastilele, iau pastilele… ma vad cu tata… ajungem in masina… plecam spre casa.

Intre timp am incercat sa-l sun pe boul pe stomatolog sa cer o reprogramare, ca nu mai aveam nici timp nici chef sa merg. Dar ghici ce ! Nu raspunde la telefon…. l-am sunat inainte sa plec de acasa de 4 ori. L-am sunat si ieri… nu a raspuns. Bag pula. Ii trimit sms: “Domne ca am interviu la job, ca v-am sunat, ca asa… reprogramam (a 2-a oara)“.

Am ajuns acasa…. Doamne, calm in sfarsit. Mai trebuie sa mai merg diseara sa ma vad cu prietenasul meu… dar am o presimtire ca n-o sa fie nici iesirea aia prea reusita si s-ar putea sa revin cu un update pentru ziua de azi.

In concluzie: Da…

“Poti sa nu faci nimic gresit, fara masura, oricum te vede Dumnezeu si te fute-n gura!”

1555488_600963679952428_1872462988_n

Leave a Reply