“Hot!” – Dar vai, cum să folosești acest cuvânt?!

În 2016 scriam despre o fătucă (nici nu mai știu despre cine era vorba) care s-a ofensat atât de tare când am zis că e “hot” încât dorea să îi spună pulărăului ei. Toată aberația o găsiți în postarea Despre decenta, moralitate si puli in cur.

Ei bine, zilele trecute am pronunțat același cuvânt extrem de vulgar și nepoliticos și dăunător unei “prietene” pe care o cunosc de prin 2007. Din 2007 și până astăzi nu cred că i-am mai zis vreodată așa ceva, însă la o poză de pe Instagram, în care era complet îmbrăcată (chiar și cu o mască pe față!) mi s-a părut că așa, cum era poziția plus locația (niște dărâmături), era o poză foarte tare, specială, și am scris “hot!”. Nu am scris “ești hot”, nu am scris “ce te-aș fute”, nu am scris nimic nepoliticos.

Dar, aparent fătuca, oricum pierdută prin realitate, s-a simțit ofensată, și mi-a scris un reply în care îmi spunea cât de mult urăste termenul ăsta și altele (nu mai știu ce exemple dăduse), că i se pare nu știu cum și că ea nu se regăsește în astfel de descrieri și apoi începuse să bage vulgarități care un om lovit de o criza de Tourette. Din păcate, nu mai am acele mesaje, m-am gândit în acel moment să sterg ce am scris, să nu mai deranjez biata făptură.

Astăzi dacă vrei să faci un compliment unei beșinoase, orice ai spune nu-i va conveni. Dacă spui “ești frumoasă” va spune că “ti se pare”, dacă spui că e hot sare de parcă ai înjurat-o de mamă, dacă îi spui că e cool, o sa sune “cringe”. Poate data viitoare voi spune doar “ce față ai!”, ca să rămână la interpretarea tuturor, să mă amuz puțin.

Mă gândesc că dacă stai în aceeași încăpere cu aceste domnișoare este recomandat să deschizi un geam, de la beșini o să-ți lăcrimeze ochii.

Hai, sănătate (mintală)!