Despre decenta, moralitate si puli in cur

1393942_612908015426544_164526404_n

Ba, ce oameni frustrati lately, ma jur. In special domnisoarele astea atat de delicate, decente si pline de bun simt (sarcasm, tati).

Plm de treaba… vrei sa faci un compliment si te trezesti back in 1880’s. Pentru ca a spune “esti hot” in mintile unora este cica ‘interpretat gresit’. Gresit cum? Presupun ca si o pustoaica de 14 ani care-i fana Justin Bieber cunoaste semnificatia acestui compliment, pentru ca traim totusi in secolul 21. Acum 100+ ani probabil nu era “decent” acest tip de exprimare, dar mesajul era acelasi si tot existau fel si fel de complimente.

Cum plm sa se ajunga la o discutie despre moralitate, decenta si o terta persoana, prietenul fetei a.k.a. ‘Gigi Duru’ doar de la “you’re hot”? Genul asta de complimente se practica, in real life, in the whole fuckin’ world, lucru care ma asigura ca cel putin de data asta nu’s eu ala idiot.

In concluzie.. lumea-i asa de de delicata la astfel de exprimari, dar nu este la fel de delicata cand iti aduce la cunostinta ca ii spune iubitului, cavalerului salvator.

P.S.: Care-i faza cu acesti cavaleri, btw? Ca unu se trezeste sa vorbeasca si sa faca pe duru si cand ii intorc vorbele nu mai zice nimic, iar celalalt cavaler nu apare deloc. Folosind de data asta o exprimare indecenta, va spun ca ma pis pe scuturile si sabiile lor. Ca nu mai am, in plm, 15 ani sa-mi fie frica de un pumn in fata si nici sa dau un pumn sub barbie. Deci ‘ori suntem cavaleri ori nu mai suntem’. Momentan, am alte temeri mai serioase decat doi pumni sau amenintari de 2 lei de la fel de fel de indivizi.

Cat despre complimente, flirt, etc. nu-i problema mea ca astfel de exprimari sunt tabu pentru unele flori delicate cu aspect de papadie.

Sunt o persoana directa si sincera iar cei care ma cunosc pot confirma asta. Daca iti place sa fii dus(a) cu zaharelul, sa ti se vorbeasca frumos, go to a fuckin priest. Si lui ii vei parea probabil hot, dar nu-i permite religia sa-ti spuna.

Cius!

tumblr_noewd4il3w1tn7avwo1_1280

Leave a Reply