Paradoxul vietii mele – 2:

90% din persoanele care “ma cunosc”, cred ca eu iau sau vand droguri. Inca de cand eram in generala erau astfel de zvonuri. Una din iubitele mele m-a parasit pentru ca i-a spus “cineva” ca eu vand droguri…

In realitate insa, am fumat numai Marijuana si am tras niste K de doua sau trei ori in viata mea. In cazul Marijuanei, fumam rar, cam o data la 2 luni. A trecut mai bine de un an de cand n-am mai fumat “iarba” (am tras doar doua fumuri usoare acum doua saptamani). Nici nu simt nevoia. Nu am simtit niciodata nevoia.

Nu am vandut niciodata droguri, dar mai interesant… nici macar nu am cumparat droguri. In cei 13 ani de cand m-am apucat sa fumez marijuana, am cumparat din banii mei cred ca de 3 sau 4 ori, dar asta numai daca puneau si altii bani. Daca era sa faca cineva cinste si aveam chef, luam. Daca era sa faca cineva cinste si nu aveam chef, nu luam. Chestia asta te face mai prost decat esti de fapt… si in general, planta-i mai cultivata decat fumatorul ei. Am rupt legatura cu multi prieteni care erau atat de sparti incat nu-mi mai facea placere sa ii am in jur.

Nu vreau sa-mi pierd banii pe iarba cand as putea face ceva mult mai util cu ei, gen sa-mi cumpar o carte.

Am fost, sunt si voi fi intotdeauna impotriva “etnobotanicelor/legalelor” dar si impotriva legalizarii Marijuanei in Romania. Motivul l-am oferit aici >> link

Revenind la situatia mea… Nici nu beau alcool, decat foarte rar. Beau o bere pe luna.. ma imbat o data la nu stiu cate luni.

Leave a Reply