Pizza naspa

Am fost azi prin Sun Plaza sa-mi iau un tricou si cu ocazia asta am zis sa mananc si o pizza ca mi-era foame. Am aflat de pe net ca la Pizza Hut este o promotie, cica “mananci cate pizza vrei, cu 21.90 lei“. Ba sa fiu al dracu ! 21.90 lei ?! Du-te maaa…

Am fost la restaurant sa ma asigur ca am citit bine. Intr-adevar, am citit bine, dar n-am citit tot ce trebuia, pentru ca nici nu scria pe site.

Oferta minune este la pizza mica. Va sa zica, platesti 21.90 lei pt o pizza mica si DUPA ce ai mancat acea pizza mica, mai poti comanda inca una gratis, si tot asa. Ok ok, si unde-i problema ? Pai, ce fac daca mananc o pizza mica, comand inca una si nu pot s-o mananc toata ? O iau la pachet, nu ? NU ! …. nu poti sa iei nici firimiturile la pachet, pentru ca promotia este DOAR IN RESTAURANT. 😐   ok… dar daca suntem doua persoane la masa ? Fiecare scoate 21.90 lei. Nu poti sa iei o pizza mica si una gratis in acelasi timp, abia dupa ce ai terminat de mancat prima pizza poti sa servesti. Va sa zica, unul mananca si altul saliveaza. Brazo Pizza Hut !

Am renuntat si m-am uitat si la alte oferte minunate de mancaruri prin Sun Plaza. Aveam de ales intre mancare romaneasca fara gust si uscata (ca am mai mancat o data acolo), chinezeasca si libaneza care NU are nici o legatura cu mancarea chinezeasca si libaneza, McDonalds, KFC siiiii… Speed Pizza.

Ce pot sa va zic… cred ca-i cea mai naspa pizza pe care am mancat-o in viata mea. Si nu glumesc, sunt fan pizza. Dar in cazul Speed Pizza, mi-am luat o teapa de zile mari.

De acum cand mai merg la Speed Pizza o sa comand  pizza naspa. Daca ma intreaba ce sortiment de pizza o sa zic ca nu conteaza… toate’s naspa. “Buna ziua, as dori si eu o pizza naspa.” Oare o sa ma intrebe “Cat de naspa o vreti?

bad-pizza-man

Discussion

  1. Olivia :))
  2. Pruncu

Leave a Reply