Roacker pt 1 zi

In seara asta, dupa 5-6 ani de pauza, am mers la un concert de Metal… Gothic/Symphonic Metal. Mai exact la Theatres Des Vampires, o trupa pe care obisnuiam sa o ador prin 2003-2004 pana a plecat solistul. Insa eu n`am fost pt ei… ci pentru Apotheosis, o trupa care ma incanta foarte mult desi sunt inca tineri si au multe de invatat.

Vreau sa zic ca mi-am rupt creierii`n doua. Pe langa faptul ca is nedormit, am fumat un pachet in numa 4 ore si am baut alcool. Abia astept sa dorm, ca un prunc..Asta ar fi singura problema. Trupele chiar au fost bune, mi-a placut muzica desi nu eram in apele mele…

De data asta am fost si imbracat corespunzator. Mai exact, New Rock-uri in picioare si vechiul hanorac cu Marduk. Dar chelia tot a ramas vizibila printre toate pletele alea… I guess I wasn’t sexy enough..

..and speaking of sexy. am si uitat cat de FUTABILE is Gotheritele. Dumnezeu si Fecioara Maria! si ca tot a fost blondu de la Talisman la concert imi permit sa cant…. Singuuuuuur… ataaaaat de singuuuuuuuuur! 🙁 no.

SO.. In concluzion. Faina seara.. pacat de starea de cacat. Mortiis am vazut, TdV am vazut… astept Umbra Et Imago, Michale Graves si Mayhem si is implinit !

Leave a Reply