Radu Cinamar

Exista unele carti care provoaca cititorului anumite sentimente ce il trimit departe de aceasta lume. Care au un impact atat de puternic incat il schimba destul de mult. Pe langa placerea pe care o provoaca, acestea educa cititorul despre lucruri cu adevarat importante.

Aceste carti sunt speciale si din punctul meu vedere nu oricine merita sa le citeasca. Asta cred ca se aplica si la cartile lui Cinamar, care pe mine m-au impresionat foarte mult desi, mi-a fost greu sa le citesc din anumite motive. In primul rand nu foarte multi oameni ar intelege ce este scris in acestea, si nu pentru ca nu este explicat indeajuns continutul, ci pentru ca promoveaza idei cu (,) care omul obisnuit prefera sa nu aiba treaba din diferite motive… frica, ignoranta, repulsie etc.

Insa pentru anumiti oameni aceste carti, si cele ale lui Cinamar si multe altele pe care le voi prezenta pe parcurs, sunt de o foarte mare importanta.

Detalii despre continut nu prea este nevoie sa dau momentan. Ce trebuie sa stiti despre cartile lui Cinamar este ca, desi sunt trecute ca fiind SF, acestea contin o mare doza de adevar. Prezinta realitati spectaculoase, uneori tulburatoare. Cine are o oarecare cunostinta despre ocultism si ezoterism realizeaza asta. Dupa ce cititi cartile, puteti da un search pe google despre subiectele cartii. Veti fii surprinsi cu siguranta de ‘Descoperirea din Bucegi’.

Ca bonus, va voi da un mic hint pentru inceput. Citeste numele autorului de la capat la inceput.

nu mai zic nimic.

Aveti aici toate cele 4 carti in ordinea in care au fost scrise :

1. Viitor Cu Cap De Mort

http://www.fileshare.ro/11848777194

2. 12 Zile

http://www.fileshare.ro/11848792588

13. Misterul Din Egipt

http://www.fileshare.ro/11848807982

14. Pergamentul Secret

http://www.fileshare.ro/11848823376.1

Leave a Reply