revelionu’

Ei, bine v-am regasit. Abia astept sa imi povestiti ce ati facut de revelion. Sunt curios cat de wild mai puteti sa fiti in 2012. Eu personal mi-am dat seama cat de mult am imbatranit *pff*.
Dupa o cearta cu un cretin si dragostea lui eterna, am reusit sa ma enervez la maxim cu cateva ore inainte de revelion si m-am trezit ca a picat toata treaba cu micul party pe care il planuisem cu el si inca cativa. Abia in ultima suta de metri am gasit altceva de facut si totul a decurs ok.
Am ajuns sa fac revelionul ca batranii la o masa cu haleala cat cuprinde. La intrarea in an am iesit ca tot omul afara sa vad artificiile pizdii, am urat si am ciocnit pahare cu vecinele lu’ Chelu, si am revenit in casa. Totul e ok pana am intrat in camera sa.. stii, sa ne distram… ca tot romanu.


Ce a iesit aici, god forbid, ca a fost haos. Dar un haos mai mult mental, ca atmosfera era cat se poate de calma. Unii stiu de ce… dar a fost bine.
Chiar nu aveam chef de vre-un party salbatic cu betivaneli si agitatie. Totul a fost chill in compania unor oameni faini. Si atmosfera pe masura… cine mai asculta de revelion Deschide Gropare Mormantul si Blestem de la Maria Tanase ?
Ideea e ca am intrat in 2012 cu bani in buzunar si zambetu’ pe buze. 🙂 deci All-in-All m-am simtit bine.

Sa aud numai de bine.
La Multi Ani inca odata tuturor

Si acum piesa de rezistenta.

Before

Fotografie0659

After

Fotografie0664

Discussion

Leave a Reply