“Muie” by Andreea Raicu

Ati citit vreodata blogul Andreei Raicu?

Este foarte fain. Are niste sfaturi de viata atat de bune incat iti dai seama de ce ai viata de cacat. Pentru ca practic, nu iti permiti sa implementezi sfaturile ei de viata din cauza ca nu ai banii ei, nu ai oameni care sa-ti gateasca, nu ai personal trainer, personal chef, personal driver, personal masturbator, personal yoga teacher.

Noi, pulimea, nu ne permitem sa mancam ce mananca ea, nici sa gatim cat gateste “ea” (cine vrea sa-mi spuna ca Andreea Raicu isi gateste singura si isi face singura cumparaturile?), nici sa mergem in retreat-uri de lux sau sa avem pe cineva care se ocupa de nevoile noastre.

Si stam si ne uitam cum ne zambeste si ne vorbeste fals prin video-urile alea in care ne spune ca “pentru TINE am facut acest blog/articol/video ca si cadou” si nu pentru trafic care ii aduce venit sau reclame la produse care ii aduc venit. 😃 Si iti spune cum tu, Viorica, ar trebui sa mananci avocado la fiecare masa, in timp ce isi etaleaza margelele si pantofii si gentile de firma, in timp ce tu te uiti la unghile rupte din lipsa de timp de a merge la manichiura si la cearcanele pe care le ai dupa ce ai muncit 10 ore.

Iti explica ce frumos este sa calatoresti si ce a invatat ea de la buddhisti in excursia ei, in timp ce tu astepti doar sa vina weekend-ul sa poti sa dormi mai mult de 5 ore pe noapte asa cum apuci in timpul saptamanii.

Cu ochii ei sclipitori, dantura perfecta si tenul ca de lapte, iti spune sa traiesti clipa, in timp ce tu te regasesti cu un bol de macaroane cu branza in fata unui laptop cumparat in rate. Iti spune sa fii “aici si acum”, va sa zica, sa fii constient(a) de momentul in care te afli atunci cand mananci mamaliga cu branza si iti citesti facturile.

Ne povesteste cum si-a gasit pasiunile, cum face sa isi gaseasca linistea, ce o face fericita, ce o face sa se simta frumoasa…. n-o sa zica banii, ca deh. Dar tu vei sta sa citesti cu ochii rosii de oboseala si boala, timp de 10 minute, aberatiile Andreei.

Iti va spune cum a reusit sa se mentina tanara folosind produsele anti-aging de mii de lei ale unei firme cu care are contract de promovare, cum s-a epilat definitiv la fofoloanca la un salon cu care are contract de promovare, cum a reusit sa isi tonifice bucile cu antrenorul personal…. toate astea in timp ce tu te indopi cu antidepresive dupa ce ti-ai pierdut locul de munca care te ajuta sa-ti cumperi foi de varza si castraveti cu care sa iti tratezi cearcanele si durerile musculare dobandite in timpul petrecut la acel loc de munca.

Si apoi vor veni alte fatuce, care, cu banii primiti de la parinti sau castigati la vreun manager care vrea sa le f..a, iti vor spune ca este o femeie independenta care a MUNCIT GREU si si-a dezvoltat business. Da. Un business prin care castiga dupa urma prostilor 😃 Vor spune ca este o femeie puternica si libera, in timp ce noaptea pune singura capul pe perna, si dorind sa aiba totusi un partener de viata (ca asa a decis ea) isi va scoate din sertar un vibrator roz.

Bah, ma lasi?!

ANDREEA RAICU PE BLOGUL EI (Foto: Alex Rosieanu)

ANDREEA RAICU PE CANCAN (sursa foto: CANCAN)