Nu puneți oameni impulsivi în nicio poziție de conducere!

Articolul a fost publicat inițial pe cristoiublog.ro

N-am momentan timp să scriu articolul pe care doream să-l scriu, fiind unul mai complex, dar astăzi, făcând indirect cunoștință cu un nebun, am zis să consemnez câteva rânduri.

Citeam un articol pe impact.ro despre noul comandant al armatei britanice și cum se gândește el seara să omoare cât mai mulți oameni. Vedeți articolul -> https://www.impact.ro/noul-comandat-al-armatei-britanice-dupa-ce-a-luat-in-considerare-sa-trimita-trupe-in-ucraina-pregati-va-pentru-al-treilea-razboi-mondial-376550.html

Citez: “Noul comandant al armatei Marii Britanii, generalul Sir Patrick Sanders, a spus că trupele britanice trebuie să fie pregătite „să lupte din nou în Europa”

Din nou, și probabil pentru ultima oară, când le-o pica o nucleară-n bot.

Mă întreb următoarele:

1. La pace și diplomație nu mai apelează nimeni?

2. Ce treabă are UK cu Ucraina? Sunt frați?

3. Dacă știe că asta poate declanșa Al Treilea Război Mondial, de ce o face? Să existe și mai multe victime?

În război trebuie să ai și minte. Nu te duci să dai în stânga și-n dreapta, sau, cum spune el, “să lupte într-un mod letal”. Dacă ești agitat, te duci la sală, dai câțiva pumni în sac și îți revii. Dar să trimiți o armată într-un război care nu te vizează, dar care, după acțiunile tale imbecile poate duce la pierderea a milioane de vieți, mi se pare iresponsabilitate.

Citez din nou acest mare filosof:

Într-un mesaj către soldații săi, Sir Patrick a spus că atacul Rusiei asupra Ucrainei „subliniază scopul nostru principal de a proteja Marea Britanie, fiind gata să îndreptăm și să câștigăm războaie pe uscat”

Subliniază scopul principal de a proteja Marea Britanie…. păi, dacă deschizi o hartă, observi că Marea Britanie e fix în cealaltă parte a continentului. Uite, fac eu o schiță pentru domn comandant.

Deci, protejezi UK de ce anume?

Pentru un individ decorat și numit Sir pentru că a omorât oameni și pentru un regat renumit pentru colonialism, mi se pare mult tupeu. Ce-i interesant, este că acest individ a luptat în războaiele din Kosovo, Irak și Afganistan. Așa-i că e interesant?