Conform expertilor, suntem condusi de imbecili

Varianta mai cuminte o gasiti pe cristoiublog.ro

https://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/Inchiderea-supermarket-urilor-18-analizata-experti-concluzie-ajuns-acestia-1_60699cab5163ec42719a17bc/index.html

Conform expertilor, suntem condusi de imbecili.

Ba, cand aud expresia asta cu “conform expertilor”, “conform specialistilor” sau “conform unor studii”, imi vine sa ma urc pe pereti. In primul rand, pentru ca jurnalistii de duzina de obicei nu stiu sa spuna sursa, mai exact CARE specialisti, CARE experti, CARE studii. Sa dea acolo o sursa, ceva.

In ziua de azi, conform expertilor, cand ploua te uzi, dar daca ai umbrela e totul ok. Conform expertilor, de astazi, painea provoaca cancer, dar conform expertilor de maine, painea este chiar trupul lui Iisus.

Voi va dati seama in ce hal am ajuns? Alo, Vasile! Chiar era nevoie de experti sa ne spuna ceea ce este evident? Imi si inchipui raspunsul unui expert cand a fost intrebat de noile restrictii: “Frate, ori esti prost ori faci misto de mine. Normal ca sunt reguli imbecile! Lasa-ma sa lucrez si nu mai veni cu intrebari de clasa a 4-a.”

Ce noroc pe noi ca au venit Stefan Voinea, Razvan Chereches, Oana Geambasu si Angela Campean sa ne spuna ca suntem condusi de imbecili. Fara ei, nu am fi stiut. A fost nevoie si de un studiu, daca va vine sa credeti!

Studiu: Daca iti iei multe picioare in coaie, nu vei dezvolta rezistenta iar coaiele nu vor capata nicio alta duritate.Multumim! Vivat! Vivat!

P.S.: Asta cu iesitul dupa ora 20:00, pentru ca romanii traiesc numai in petreceri. Daca vrei sa dai petrecere, ce te impiedica sa dai petrecere pana in ora 20:00?! Incepi la ora 13:00 si pana la ora 20:00 poti sa te faci muci, sa cazi sub masa si prinzi si a doua zi dimineata sa poti pleca acasa.

Sta o tara intreaga inchisa in casa din cauza unor idioti si teoriile lor.