Speranta moare ultima.. si cu ea murim si noi

Aveam asteptari. Am avut asteptari.

Am avut asa, o vaga impresie ca exista unii oameni (femei mai exact) care sunt diferiti de restul, fiindca m-au facut sa cred asta un timp, ca mai apoi sa-mi arate ca m-am inselat… din nou. Ce ciudat e! In dragoste nimic nu e sigur, ba din contra. Asta, bineinteles, daca exista dragoste si daca este cum credem noi. De multe ori m-am intrebat daca exista. Uneori ma face sa cred ca sunt singurul cu aceasta boala.

Iau o gura de cafea, scuza-ma. E 7:14 dimineata. Mi-am facut de cateva luni un program de batrani. Ma trezesc la 6-7:00 dimineata, stau pana la 13:00 si apoi mai dorm cateva ore, iar seara sunt in pat la 11:00. Cat de trist sa fii? Mai trist ca doua puncte si o paranteza deschisa.

Asa, revenind. Stii ce naspa e sentimentul ala ca te-ai inselat din nou? Te face sa te simti prost. Adica, sa crezi ca esti un om prost. Ca atunci cand dezamagesti un om, nu-l dezamagesti doar tu, se dezamageste singur ca a avut incredere in tine ba!

Uite, am intalnit recent o fata care mi-a zis din prima: “Fratele meu, eu nu sunt genul care sa ramana pe loc, sa fie loiala, sa iubeasca. Mie imi place sa calatoresc, sa am aventuri, sa-mi traiesc viata. Si cine ma vrea, ma ia asa cum sunt!” Mi-a placut mult sinceritatea ei. O respect pentru asta. Am futut-o cu drag. Si vorbim zilnic despre tot ce-i profan in lume (nimic legat de dragoste sau divin). E genul de tipa care vine ca un dus rece, ca o palma, ca o trezire la realitate.

De ce plm sa stai sa faci declaratii, promisiuni s.a.m.d. si sa le incalci? E o placere in a  face asta? Folosesti omul nu ca pansament, ci ca tampon pt pizda. Ba… ce dracu, cica suntem oameni maturi! “you don’t say! no really…”

Gandul la tine e mai amar decat cafeaua asta tare, fara lapte, fara zahar. Am vrut sa fim oameni, sa fim prieteni, sa fim respectuosi. Ei, sa mai ai asteptari de la oameni!

Pana una alta, am sa incep sa ma inchid din nou. Cum eram inainte sa te cunosc, cand voiam sa-ti dau block cand am inceput sa am sentimente pentru tine. Stiam eu ce stiam, dar m-am lasat dus de val. Acum pun lacat la suflet, il inchid ca pe un demon intr-un vas de alama si pornesc la un drum nou. Un drum spre propria-mi salvare sau decadere, nu stiu.

M-am trezit. Buna dimineata!

51730770_2539728679388650_328560093291347968_n

Leave a Reply