Noua (de)generatie – Part II

Am tot postat pe blog despre noua (de)generatie. Si ce spuneam atunci se pare ca se adevereste din ce in ce mai mult…

Adolescentele, incepand cu 14-15 ani incep sa aiba experiente sexuale. Ok, nimic iesit din comun pana aici. Exista hormoni, fetele se dezvolta mai rapid acum, mentalitatea s-a schimbat…

Dar ce observ eu, ce am observat in ultimul timp… chiar si pe mine m-a lasa perplex.

Am avut ghinionul ca anul acesta sa fac revelionul cu cativa pustani si pustoaice.

Cazul I: Pustan de 13 ani, cu cercei flesh (cauta pe google) si tatuaj pe mana.. le prepara celorlalti jointurile.

Cazul II: Pustoaica, 15 ani, se freaca de p#%@ fiecarui baiat de la petrecere… ajunge la final sa se sarute cu unul de 25 de ani.

O alta tanara draga mie, care acum are 16 ani, nu mai e virgina de la 14 ani… acum se fute pe unde apuca, fumeaza iarba, se imbata pana nu mai stie de ea, vine dimineata acasa….

Daca e sa intram mai mult in subiect, va recomand sa accesati totusi acele linkuri catre ask.fm care se tot invart pe facebook. Veti fi de-a dreptul consternati de ce veti citi pe paginile fetelor sub 18 ani.

Nu vreau sa ajung ca bunica sa critic noile generatii si nici ipocrit nu vreau sa fiu, stiind ce am facut si eu in adolescenta… dar sa fim seriosi, astora nu le-a dat bine parul pubian si abia au inceput menstruatia, dar baga in ei droguri si se fut ca-n filme.

Sunt pur si simplu… prosti, perversi, rai si falsi. Tot ce tine de moralitate si bun simt, minima cultura si simpatie s-a dus pe pula.

Scriam aici ca:

“am cunoscut o tanara de 14 ani, frumusica si inteligenta.. dar care avea o mare problema… baga ketamina la muschi”

iar mai tarziu am povestit cum un grup de adolescente si-au scos dildo-urile sau vibratoarele pe masa la terasa… si lumea zicea ca mint. Well, think again !

Ca sa nu aduc in discutie cazul deja mult prea mediatizat al domnisoarei Babenco. Initial am auzit cate ceva prin cunostinte dar am preferat sa nu bag in seama astfel de porcarii… seara asta insa, mi-am facut curaj si am dat un search pe google ca sa gasesc.. pai, ce era de asteptat.

Acesta este o continuare la Noua (de)generatie.

Discussion

  1. Trackback: Best of Pruncu | Pruncu January 21, 2014

Leave a Reply