Life lessons… hard, but important

Ce sunt astazi, cum sunt si de ce, este rezultatul societatii in care traim. Sunt creatia voastra, a tuturor, iar voi va criticati propria creatie.

Increderea despre care am tot vorbit in atatea postari pe blog este din nou invatatorul meu cel mai dur. Increderea este greseala cea mai mare pe care o poti face in viata, si pana nu te inveti, vei suferi.

Multi te vor sfatui sa nu pierzi increderea in oameni. De ce ofera acest sfat, nu stiu. Nu este bazat pe nimic concret, ci doar pe anumite bucati si secvente in care miracolul s-a intamplat cand increderea sa fie buna intr-o situatie, doua, maxim trei. Dar intr-un final, increderea tot iti va fi violata. Eu voi fi mai pragmatic si-ti voi spune inca o data: Nu avea incredere in nimeni. Pentru sanatatea ta mentala si emotionala, pentru viata ta financiara, pentru tot ce ai mai de pret. Respecta-te si nu permite increderii sa-ti incetoseze mintea. Tine la tine si la binele tau, urmeaza-mi sfatul si traieste viata precum un soldat gata de orice razboi. Pentru ca esti un soldat, si esti deja plin de rani si cicatrici. Poarta-le cu mandrie, lasa-le sa-ti aminteasca de ceea ce te-a lovit si devino un luptator de gherila. Iar cand vreun inamic camuflat in prieten se va apropia, ridica arma si tinteste spre cap! (metaforic vorbind).

Stai drept! Razboiul abia a inceput…

25073336_1731939070170537_7401694139743820299_o

Leave a Reply