Cand vrei sa fii erou, but you suck at it

Noaptea asta am fost pana la Unirii sa vand niste carti. Dupa ce am terminat si mi-am luat banii, am coborat la metrou. Pe peron, doua ciori/doi tigani/doua cancere ale umanitatii tot faceau scheme la cainele unei fete, cum ca l-ar lovi cu piciorul. Eu nu suport sa vad chestii d-astea, asa ca m-am dus sa ma iau de ei. Credeam ca fata e singura cu cainele iar acei tigani o hartuiau atat pe ea, cat mai ales pe caine.

M-am luat de ei, i-am intrebat de ce fac scheme d-astea la caini si imi spun ca e cainele lor, ca asa se joaca ei cu cainele si ca fac ce vor cu cainele lor. La fel le-am spus ca ma pot juca si eu cu ei… a urmat o discutie aberanta plina de amenintari de 2 lei, cand unul din ei m-a luat de gat “sa-mi vorbeasca la ureche”. Imi spune ca practica MMA de 8 ani, ii spun ca stiu ca-i la moda, imi zica ca ma agata de tavan, ii zic ca poate sa incerce… cat eu eram atent la el, ori el ori celalalt mi-a bagat mana in buzunar si mi-a furat banii. Habar n-am cum mortii ma-sii a reusit, pentru ca eu n-am simtit nimic, dar cum furtul este arta traditionala tiganeasca, nu ma mira. Mi-am dat seama ca-mi lipsesc banii abia cand am coborat la Tineretului.

Nu mi-e de bani, erau doar 40 lei.. mai mult ma deranjeaza ca nu am facut nimic. Macar daca-i bateam si imi luau banii, tot ma simteam mai bine. Dar nu le-am facut nimic, ci invers… mi-au furat ciorile banii pentru ca eu am vrut sa fac o fapta buna si aveam aere de erou singur la 11 noaptea.

Lectie invatata.. next time, ori stau si nu ma bag, ori ma bag si dau in ei cu toata ura. Dar daca nu dai, mai bine nu te baga. Mai mult iti faci nervi degeaba. Sincer, nici nu stiu daca sunt nervos pe ei sau pe mine.

Leave a Reply