Depersonalizarea si Marijuana

11760182_985582481472870_7209264815176393556_n

Ei bine, prima oara am scris despre acest subiect aici. Controversat subiect, zau asa! Mai rau ca functia de prim-ministru a domnului Ponta.

Cine aude de aceasta legatura zice ca-i o aberatie, ca cel care a patit asta e prea slab si ca se panicheaza repede. Sau mai sunt aia care zic ca ai fumat legale ca de la iarba nu poti pati nimic rau. Ei bine, you’re fuckin wrong! Cele mai multe cazuri de depersonalizare se datoreaza consumului de marijuana. Nu ma crezi? Uite aici declaratiile directe ale celor afectati (ca sa nu zici ca-i propaganda a psihiatrilor care vor sa conduca lumea cu Illuminatii si reptilienii, dandu-ti pastile ca sa devii zombie si sa se imbogateasca… <– efect al marijuanei)  >> http://www.dpselfhelp.com/forum/

Bun… deci exista o legatura. Intrebarea cea mai comuna este: Daca ma simt mai bine, pot fuma marijuana?

Asta tine de mai multi factori.. daca iarba-i mai slaba, poate e ok. daca nu fumezi f mult (3 fumuri as recomanda) poate e ok.. daca fumezi rar… poate e ok. Retine, am zis POATE!

Teoretic, nu e recomandat sa consumi nici cafea sau alcool daca ai depersonalizare.. cu astea cum ramane? La fel! Din proprie experienta pot spune ca da, au un efect nasol si pot provoca depersonalizare, dar nu tot timpul. Mi s-a intamplat chiar sa ma imbat si sa nu patesc nimic, dar nu as recomanda nimanui asta.

In concluzie, fiecare este raspunzator pentru faptele sale, fiecare isi cunoaste limitele. Totusi, dupa ce ai avut o astfel de experienta din cauza marijuanei, e bine sa te gandesti macar de 10 ori inainte s-o faci din nou.

Uite ce zice si asta

Leave a Reply