Tinerii si Job-urile

Tanar, 18-25 de ani… nu reuseste sa ia bacul si incearca sa isi duca basinile cautand un job ca sa isi faca rost de bani pentru tigari/terase, ca sa isi faca o cariera sau chiar ca sa isi castige existenta, fiind intr-o situatie financiara grava. Ce solutii are Romania pentru acesta ? Din experienta, va aduc 3 variante:

1. Joburi in care tanarul munceste ca un caine pe bani putini.

2. Joburi care necesita experienta sau bacalaureatul.

3. VIDEOCHAT, Masaj Erotic, Companie Intima..

Ca sa gasesti un job in aceste situatii ai alte 3 variante :

1. Parinti si prieteni cu ‘pile’.

2. O specializare.. facultate sau cursuri care te pot ajuta in gasirea unui job.

3. Cautarea disperata de joburi, fie la pas prin oras aruncand cv-uri care nu ajung niciodata unde trebuie, fie pe siteuri de tip e-Jobs, fie in ziar sau pe siteuri gen anuntul.ro

Hai sa le luam la rand.

1. Nu toti au pile care sa te poata ajuta la angajare. Si, de obicei, ofertele lasa de dorit.. In cazul meu, cam asa a fost.

2. Nu toti reusesc sa ia bacul intr-o tara in care scolile si invatamantul pot fi comparate cu bordelurile si nu toti isi permit sa dea 600-1200 lei pe cursuri.

3.

a) Sa te cari cu CV-uri in fiecare zi prin oras nu e o problema. Problema este ca majoritatea nu cauta angajati (daca cautau, puneau anunt) si la cei care cauta CV-urile nu ajung niciodata la cine trebuie.

b) Sa lasi CV pe siteuri de tip e-jobs, bestjobs, firstjobs, bizoo etc e ca si jocul la loterie. Cand la un singur post liber mai adauga inca 4000 de indivizi, sansele sunt cam mici mai ales daca in cv-ul tau nu apare nici o experienta profesionala.

c) In ziar si site-uri gen anuntul.ro, joburile lasa de dorit. 90% din anunturi sunt cu Videochat, Masaj Erotic si Companie Intima. Daca, sa zicem… un tanar, care nu-i tocmai o frumusete… se angajeaza la videochat. Ce sanse de castig are vorbind cu homosexuali sau pizde grase ? Apoi, ce poate trece pentru viitor in CV tanarul ca experienta ? Prostitutie Virtuala ? Ca asta gasesti la noi. Romania = Patria Prostitutiei Virtuale.

Discussion

  1. Pruncu
  2. alex_c91
  3. Pruncu
  4. alex_c91
  5. Trackback: Idei de joburi pentru tineri | Pruncu February 3, 2014
  6. Trackback: Idei de joburi pentru tineri – Pruncu February 11, 2022

Leave a Reply