Bucharest PRIDE 2015

11203002_956262277738224_7608086652155273055_n

Din pacate am ajuns doar la Marsul Diversitatii, la restul evenimentelor nu am putut ajunge.

Ce pot spune… multi oameni frumosi, multa voie buna. 🙂

Bineinteles… asa vad eu lucrurile.. Insa sunt si acei mici cretini cu nivel de cultura sub medie, care protesteaza impotriva… normalitatii. 🙂

Cum si de ce e normal sa fii LGBT? Pentru ca asa este natura… diversificata. 🙂 Cum exista mai multe rase asa exista si mai multe tipuri de sexualitate.

Nu tine de o boala genetica sau psihica asa cum cred cei mai multi.. asta s-a stabilit inca din 1990, cand Organizatia Mondiala A Sanatatii a declarat ca homosexualitatea nu este o boala sau o tulburare mentala si nu necesita tratament. Asta, bineinteles, a fost stabilita in urma multor cercetari in psihiatrie, psihologie, etc.

Iar, daca ne uitam putin in natura.. sau pe google… aflam ca exista o multime de animale homosexuale. Aici vorbim de peste 1000 de specii de animale, ok?

Dar iata… ca bunul si milosul credincios e de parere ca este ceva anormal. Va sa zica, Dumnezeu face greseli? Cu homosexualii, ok… dar va aduc aminte ca si femeia a fost considerata necurata de Biserica. Femeia care tie, nationalist cretin, ti-a oferit un copil. 🙂

Am vazut mai devreme la televizor o mica “dezbatere” intre Remus Cernea si un.. individ.. nu stiu sincer cine… pe tema LGBT. Si ce mi s-a parut absolut ridicol si jenant, acest hater dadea exemple de tari care sunt impotriva homosexualitatii… culmea, toate tarile mentionate o duc foarte nasol cu nivelul de cultura. 🙂 Pai ma Vasile, pe asta te bazezi tu?

Si nu mi-o mai da p-aia cu “Romania este o tara Ortodoxa”. Tin sa-ti amintesc ca aici, pe acelasi pamant minunat, s-a practicat Zalmolxianismul. Burebista si Decebal nu erau Crestini. Cat despre recunoasterea Bisericii Ortodoxe… asta s-a intamplat abia in 1885.

Concluzia vreau sa o trageti voi…

Cine este mai sanatos?

Homosexualii care vor sa iubeasca liberi

sau

Nationalistii/Biserica Ortodoxa care au interzis: homosexualitatea, libertatea religioasa, STIINTA….

surreylgbt

BqY5tdwCAAIHDI1

Leave a Reply