Tudorel Butoi, sau cum să ajungi în pușcărie din cauza unui imbecil

Inițial am postat pe Facebook aceste mesaje, pe 28 Februarie, dar am zis să le împărtășesc și aici, fiind un caz special de retard într-o funcție publică.

Fără alte adăugiri, vi-l prezint pe unicul și irepetabilul, Tudorel Butoi!

Niciodată nu l-am suportat pe acest așa-zis psiholog, cu teorii și gândire de anii 60, arogant și foarte, foarte prost informat. Vorbește de “ăla cu părul vâlvoi” referindu-se la prof. Astărăstoae, când nici nu știe ce tot vorbea prof. Astărăstoae și acest imbecil îl acuza pe nedrept, spunând fix invers. Apoi… ăsta este psiholog criminalist sau teolog? Argumente științifice, aproape zero. Ce spune el aici spun și eu fără să am diplomă de psiholog criminalist și să mă bat cu pumnii în piept că “de mine nu scapă nimeni”. Sataniști reptilieni?! Serioss? 😄

Uitați, acum cred că e 9:30-10. De la ora 10 în colo începe o altă viață în București. Viața de noapte a Bucureștiului și a marilor capitale, adică atunci când noi facem interviul acesta să nu credeți că sunt foarte mulți care se înghesuie să ne vadă pe noi la televizor, să gândească asupra ce gândim. În afară de oamenii care au o structură echilibrată, sunt interesați de ideile acestea, dar restul dintre ei își trag acuma ciorapii de nailon, își bagă botoxu’, își bagă vopsea, și se duc în BARURI, în barurile Bucureștiului. Această activitate de bar se termină între 2 și 4 dimineața, unde bagă în venă și trag pe nas drog la marele greu. Ne ascultă oamenii, n-ai cum să sucești povestea asta.” – Tudorel Butoi, psiholog criminalist în 2018.

Chestia asta cu mirositul macului au făcut-o poparele antice, au făcut-o incașii, au făcut-o civilizațiile care nu mai sunt, de prea mult bine nici nu mai sunt în existență.
Îi văd acum cum teribiliștii își pun pierce-inguri de toate felurile… păi alea au fost în popoarele primitive! Nu există stampă, nu există pictură pe pereții stâncilor unde să nu fie ăștia cu piercinguri în urechi, în nas și așa mai departe. Deci chestiuni caricaturale, care le creează unora senzația asta exact asupra puterii, pe care a avut-o și Lucifer!!! Lucifer, cum se spune, reprezentatul spiritual, scriptural al răului este Lucifer, care a fost înger de lumină.
” – Tudorel Butoi, psiholog criminalist în 2018.

– Ați sărit din tren [din mers] și ați scăpat și sunteți sigur că este Providența lui Dumnezeu.
– Siiingur! Limpede! Clar!

Argument psihologic, criminalistic, științific: “Satan îl păcălește, îl duce într-o anticamera unde crede că vorbește cu Dumnezeu“.

Da, ok, ești creștin… că nu știi nici despre religia ta și o critici pe a altuia… ok iar, problema ta. Dar ești invitat ca și psiholog criminalist, și stai să vorbești cu argumente biblice prost interpretate și cercetate.

Vai de pula ta dacă ajungi pe mâna ăstuia. Și dacă ai scuipat pe jos ești suspect de crimă sau de droguri și pact cu diavolul.