Drogurile si prostitutia

* este un articol de prin 2011 daca nu ma insel, l-am gasit pe un cd vechi si am zis sa-l postez

Bucuresti vs. Amsterdam ? Vai tu.. ce zici acolo ?

Daca nu ma inseala memoria, acum cativa ani era vorba sa se legalizeze prostitutia si unele droguri ‘usoare’.

Cu prostitutia se pare ca a fost doar o lege care ne`a fost fluturata pe la nas in scop electoral si apoi a fost uitata intr`un sertar. (edit 2014, prostitutia a fost legalizata intr-un final)

Cu drogurile, ideea era ca ei sa previna in primul rand traficul ilegal de stupefiante si, zic ei, sa previna transmiterea bolilor datorita refolosirii seringilor. Din punctul asta de vedere mi se pare ok. Nu mi se pare normal sa faci ani de puscarie pentru cateva grame de marijuana. Si nici prostii care refolosesc seringile nu isi merita soarta. Era vorba sa se puna in farmacii seringi gratuite daca nu ma insel.

La ce s-a ajuns ? Spice Shop-uri. Nu are rost sa mai explic sau sa mai zic ceva despre ele, cu totii stim cum sta treaba.. eu cel putin sunt total impotriva lor.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=mJjSupwd2yo]

Ce nu intelege lumea din aceasta tara, este ca NU suntem pregatiti mental/cultural/social pentru o asemenea schimbare de mentalitate si al stilului de viata. Sunt, dupa cum observati, prea multi prosti ca sa le putem oferi dreptul de a se droga la ce ora li se scoala lor, cum si cat. Adolescentii ar merge drogati la scoala, adultii ar merge drogati la munca. Romanul nu cunoaste nici o limita, mai ales in prostie. Multi compara Romania cu Olanda si spera la o viata asemanatoare cand noi suntem o tara de manelisti inculti iar Olanda o tara care prezinta totusi un echilibru social.

Cat despre prostitutie… eu nu inteleg exact motivul pentru care este ilegala. Fiind legale eu vad multe multe lucruri bune. Mai putin trafic de carne vie, mai multa igiena, mai multa siguranta pentru fete (cu putsa sau nu).

 EDIT 2014: Prostitutia nu mai este o infractiune ci doar proxenetismul.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=OJYEn6b2EfY]

Discussion

  1. Trackback: Paradoxul vietii mele: | Pruncu August 8, 2015
  2. Trackback: Paradoxul vietii mele – 2: – Pruncu February 5, 2022

Leave a Reply