Realitate vs. Imaginatie

Parazitii… acesti masculi feroce care fut tot si sunt mai smecheri decat toti in versuri… ma intreb cum sunt in realitate?
Hai sa ne gandim… cati ani are… Cheloo? cati ani are Ombladon?…. cati cm de putsa are Freakadadisk (am scris corect?)?
Pai, in realitate, o femeie trecuta de 25 de ani care nu e crescuta in ghetou si prin Ferentari, o femeie relativ echilibrata, macar putin matura, nu s-ar uita la acesti labagii batrani. De ce? E simplu… in primul rand, faptul ca iei droguri, ca bei si ca ragai nu este deloc atragator nici pentru o fata de la tara. Prin urmare, nu te-ar baga in seama. In al doilea rand, sa injuri in continuu nu este de asemenea atragator, este penibil si imatur. Apoi, cand ai aere de superioritate duse la paroxism, nu vei mai crea atractie, ci repulsie. Da, increderea in sine este atragatoare… aroganta si badarania, nu sunt.
Deci…. fetele alea din clip sunt platite (evident) iar in realitate nu ar sta nicio femeie adevarata cu astfel de depravati care au ramas la mentalitatea de adolescent rebel.
Acum, artistic vorbind… cand ai acelasi mesaj banal (femeile sunt curve, sunt urate, sunt proaste etc.) de foarte multi ani, inseamna ca ti-ai pierdut inspiratia cum si-a pierdut Cristi Minculescu vocea, dar tu incerci sa faci ceva sa nu mori de foame. Asa ca, pentru a-ti permite un trai decent folosindu-te de statutul tau de artist, mai bagi si o prestatie la o emisiune de prost gust precum iUmor, unde la fel, faci pe gigi durul, pe ala neimpresionat de nimic.
Imaginea vinde. Realitatea costa.

Leave a Reply