Dormiti, ma, dormiti!

Din toate stirile importante si fascinante din lume, romanii stau sa urmareasca nunta lui Simion. O dovada mai clara ca suntem un popor de imbecili nu exista. O dovada mai clara ca mass media este la cel mai scazut nivel posibil nu exista. Imi e greata.

Mai inainte vorbea toata lumea despre Buhnici. Acum despre “nunta anului”.

Stati fratilor, in continuare, sa mancati shaorma si sa beliti ochii in televizor. Asa este cel mai usor sa controlezi masele. Da-le circ si paine. De altfel, daca ne vom trezi ca nu mai avem voie sa facem nimic fara acordul Partidului si analfabetului de prim-ministru, multi nu vor fi foarte afectati, fiindca shaorma si televizorul vor fi disponibile in continuare.

ASTA e Romania! O tara de idioti si de lasi. Unde sunt Rezistii acum? Dancila nu era ok, si faceati gura. Acum il avem pe acest Ciuca si taceti malc. Cand Ponta a plagiat, nu era ok, acum cu Ciuca nu prea vad miscare. Toata clasa politica, din toate partidele (PNL, PSD, USR, AUR) este probabil cea mai mizera clasa politica, care si-a batut si isi bate in continuare joc de cetateni, si nimeni nu protesteaza cum s-au trezit vitejii Rezisti.

O colonie de babuini conditionati Pavlovian, adormita si spalata pe creier. ASTA E ROMANIA. Orice scuze incercati sa aduceti nu sunt de ajuns, fiindca nu schimba cu nimic situatia actuala cand vine vorba de nivelul de trai, de economie, de siguranta, de absolut orice. Au facut ce au vrut cu noi si nu doar ca ati tacut, ati incurajat! Nu au mai tinut cont de legi, nu au mai tinut cont de cuvantul poporului, nu au mai tinut cont de comisiile de etica, nu au mai tinut cont de nimic. Acum cand vin cu Securitatea, nu vad nicio reactie in afara de cateva articole prin pseudo-presa din Romania si cateva postari.

Dormiti, ma, dormiti. Cel mai usor si cel mai bine este sa nu stii ce se intampla. Te duci la munca, ajungi acasa, mananci, te caci, te culci si eventual mai iesi o data pe saptamana sa bei ceva. Este de ajuns. Nu-i nevoie de altceva.