Noua metoda de masurare a inteligentei

Referitor la aceasta postare: https://www.facebook.com/ROVaccinare/photos/a.101887198491698/246683360678747/

Au inceput iar discutiile despre cine-i mai destept ca altul, in functie de vaccin (noua metoda de masurare a inteligentei)

Doamna Conf. Univ. Dr. Simin Aysel Florescu uita un lucru esential, de fapt uita mai multe. In primul rand, discutia despre vaccin si eficacitatea sa este discutata inclusiv de catre medici, cercetatori etc. din toata lumea, in reviste de specialitate, si exista pareri impartite. Exista medici care nu sunt de acord cu acest vaccn. Deci nu doar prostii astia de cetateni (numai doctorii sunt destepti, sau cum?) ci si cadre medicale, unele foarte importante, la fel ca si doamna Aysel, cu multi ani experienta.

Apoi, faptul ca oamenii se documenteaza si gandesc pentru ei insisi nu este deloc rau. Daca toti ar gandi la fel, fara sa isi puna intrebari, fara sa se documenteze, am fi doar niste oi fara minte. Ah, ca unii gresesc, ok. Gresesc pe pielea lor. Pana la urma, cei vaccinati n-ar trebui sa mai aiba nicio problema, nu? Deci daca esti vaccinat, de ce iti faci griji? Lasa-i pe cei nevaccinati sa faca ce vor cu viata lor. Iar medicii, inclusiv doamna Aysel, sa isi faca meseria. Da, inteleg, este frustrant sa muncesti pe rupte incercand sa salvezi viata cuiva care nu a respectat recomandarile tale, insa cu toate astea esti obligat sa-l tratezi, asa cum este spus frumos si in juramentul lui Hippocrate.

Asadar, atentie ca acest clasic Gica Contra s-ar putea sa fie si un coleg de-al dumneavoastra, poate unul chiar mai experimentat. Faptul ca nu suntem medici nu inseamna ca suntem prosti. Faptul ca sunteti medic nu va da dreptul sa ne spuneti ca suntem prosti.

P.S.: Sunt vaccinat cu ambele doze, dar asta nu inseamna ca voi incepe sa scuip lumea care nu-i la fel.