I Am Not Okay with This (2020 -)

https://www.youtube.com/watch?v=zaObqU_jewo

Pagina IMDb: https://www.imdb.com/title/tt9446688/?ref_=ttls_li_tt

Recenzie scrisa in data de 20 Iunie 2020

 

Ok. La prima jumatate a primului sezon m-am gandit “ok, probabil la asta se uita adolescentii in ziua de azi, desi e plin de clisee.” Cu toate acestea, i-am dat o sansa si pe la sfarsitul primului episod a inceput sa-mi placa.

Am pus al doilea episod, apoi al treilea si si tot asa pana la ultimul episod. Ce pot sa spun? Mind blowing? hahahah.

Este foarte fain! Umor bun, decent, ceva clisee dar e ok. Este romantic si putin dramatic uneori, este aventuros, este foarte ok.

Ca tot se vorbeste in ziua de azi despre faptul ca s-a exagerat prea mult cu simpatia pentru negri si pentru persoanele lgbt si toate cele “neortodoxe”, vreau sa spun ca acesta portretizeaza destul de fidel relatiile dintre persoane aparent diferite si totusi, atat de placute. Da, cu totii suntem diferiti. Da, multi ne simtim ciudati, neintelesi etc. Da, multi avem perioade dificile, in special in adolescenta.

Ceea ce transmite acest serial este faptul ca indiferent in ce situatie te afli, cu ajutorul unor prieteni buni poti trece mai usor peste. Poate suna utopic, dar nu neaparat gresit. Iar faptul ca acei prieteni sunt negri, galbeni, roz, gay, etc. nu conteaza, atata timp cat va intelegeti, fiindca si ei trec prin aceleasi stari si situatii prin care trecem si noi, ba chiar mai mult. Este vorba de cum reusim sa ne descurcam in perioade dificile, prin ce trecem, cum le facem fata si cine ne este alaturi. Si da, putem trece, cel putin mai usor, cu ajutorul persoanelor potrivite langa noi!

 

Astept cu interes sezonul 2!

 

Leave a Reply