Noapte buna, Romania!

Au invins. Nu credeti? Mai asteptati putin…

Si asta in mare parte din cauza populatiei ignorante, care nici nu stie cine sunt persoanele care se lupta pentru drepturile si libertatea lor, dar si medicii care nu au avut curajul de a iesi in fata, plangandu-se doar pe internet cand lumea astepta de la ei o salvare, fiindca asta este pana la urma menirea lor si datoria pe care si-au luat-o atunci cand au depus juramant.

Au fost oameni, poate nu destui, care au incercat si inca incearca sa lupte pentru drepturile si libertatile noastre, cu ultimele lor puteri. Dar nu este de ajuns. Atata timp cat nu se unesc, cat nu se vor ridica mai multi din scaunele lor, din cabinetele lor fie medicale, fie de avocatura, fie de… orice, nu se va mai putea face nimic. Simt ca suntem pe ultima suta de metri, dupa care lumea se va schimba. Ma mir cum inca este posibil si cum sunt inca tolerate toate aceste abuzuri la drepturile omului, toate aceste actiuni de distrugere a economiei, si cum cred unii ca vom primi acei bani de la UE (daca vom primi cat ne-au promis, asta va fi prin Septembrie…). Cand vom primi acei bani, pe ce va bazati ca vor fi investiti in ce este necesar? Si cine ii va plati timp de 30 de ani?

Va mirati de ce sunt atatia prosti care au picat bacalaureatul? Mirati-va de ce sunt atatia prosti care au luat bacalaureatul, au si facultati. Atentie, nu generalizez, sunt tineri (si adulti) care au luat bacalaureatul pe bune, dar o foarte mare parte din cei care astazi ies din facultati nici nu stiu sa scrie corect.

Decat sa traiesc in sclavie, mai bine mor de Covidul lor. Dar momentan prefer sa fiu lasat in pace, in liniste. Am obosit. Mi-am dat si eu cu parerea pe blogul asta, dar degeaba, am vazut ca lumea prefera cu totul altceva (in timp ce-mi spun sa continui sa scriu… ce sa scriu? cancan si minciuni pentru site-urile pe care le cititi? nu.)

Cand se va ingrosa rau treaba, tineti minte un numite. Prof. Dr. Vasile Astarastoae. Sunt multe alte nume demne de mentionat, pe care le-am prezentat pe blog, insa acest medic si om, este pe departe cel mai important aparator al nostru. Ma inclin cu mare respect.

 

Aveti grija de voi si treziti-va. Nu degeaba avem un imn care indeamna la asa ceva.

Leave a Reply