Ghidul complet pentru a deveni rocker biker

– Părul trebuie să fie nespălat și nearanjat. Dacă nu poți avea asta, atunci chelie.- Trebuie neapărat să ai barbă sau cioc, și trebuie să fie neîngrijite, pline de resturi de mâncare și miros de bere.

– Corpul tău trebuie să fie nespălat și nearanjat. Și plin de tatuaje urâte, făcute pe la prieteni sau la beții.

– Trebuie să ai neapărat: Geacă de piele, pantaloni de piele, vestă de piele, chiar și la 40 de grade Celsius. Acestea trebuie să conțină la rândul lor: Ținte, patch-uri cu Crucea de Fier, cranii (sau “cap de mort in limbajul de motociclist”, Lupul Dacic, Harley Davidson (motocicleta pe care nu vei avea niciodată bani s-o cumperi). Se mai permit jeanșii (sau blugii, cum zic țăranii) cu lanțuri prinse de gaică, pantalonii camuflați, sau pantalonii trei sferturi împreună cu niște “teniși” sau sandale, să vadă lumea ciupercile de la picior.

– Apoi, trebuie să ai neapărat măcar un ghiul sau pandantiv, eventual tot cu Crucea de Fier sau un “Cap de Mort”, Mjolnir (adică Ciocanul lui Thor în limbaj colocvial). Se mai permite și mascota Eddie de la Iron Maiden sau mascota Snaggletooth de la Motorhead. Eventual o pentagramă aruncată p-acolo dintr-un motiv sau altul… sau fără.

– Tricourile trebuie să fie doar negre, cu imprimeuri de genul: American Eagle, alte “capete de mort”, ciocanul lui Thor, indieni, sau formații. Culoarea neagră trebuie să fie spre gri, de la prea multă purtare.

– Până când îți vei permite o pereche de încălțăminte New Rock, va trebui să porți bocanci sau ghete, indiferent de sezon. Chiar și pe plajă.

– Că tot vorbeam de beții, trebuie să fii în stare să bei în fiecare zi câtiva litri de bere ieftină. Doar bere, opțional vodkă. Numai la ocazii speciale vei bea Jack Daniels. Unii mai beau și vin la 7-13 lei în pahare de apa sau căni. Cică Lacrima lui Ovidiu este preferat de bikeri… Ovidiu Kempes?

– Trebuie să ai undeva între 35 și 45 de ani și o viață ratată, unde te mai respectă doar prietenii tăi și copiii care vor să fie și ei rockeri cândva

– Trebuie să spui roacăr în loc de rocker

– Trupele tale favorite trebuie să fie: Cargo (eventual cu terminatul de Hrubaru pe lângă ei), Iris (eventual cu terminatul de Hrubaru pe lângă ei), Phoenix (eventual cu terminatul de Hrubaru pe lângă ei), Trooper, Manowar, Motorhead, Judas Priest, AC/DC, Metallica, Iron Maiden, Ozzy Osborne, Rammstein, Pantera, Megadeth.

– Singurul post de radio al tău va fi Rock FM, unde vei asculta aceleași piese pe care le asculți de când erai copil, prin anii 80.

– Trebuie să fii pasionat de istorie (în special istoria românilor și a dacilor) și de Al Doilea Război Mondial și trebuie să le înțelegi fix pe dos.

– Religia ta va fi fie un păgânism spurcat fără cunoștințe solide, eventual cu multe influențe dacice, sau un satanism. Dacă nu-i loc, ești ateu.

– La fiecare poza trebuie să faci semnul Devil’s Horn în mod inconștient și fără să îi cunoști semnificația și originea, ci doar pentru că așa fac toți la poze și la concerte rock.

– Bodega unde se strâng bătrânii este de obicei locul unde îți petreci jumătate din viață. Ai ocazia să bei iarna vin fiert, vodkă sau direct spirt, iar vara, bere!