Postare fara nume

Scriam la inceputul lui Decembrie 2015 ca “O tara care isi omoara propriul popor in timp ce isi ridica o catedrala imensa nu mai are dreptul de a da vina pe Diavol.” Ideea ramane valabila.

Pe 1 Noiembrie 2015 scriam “Tara asta ar trebui sa fie in doliu zi de zi, multi ani de acum inainte, pentru toate nenorocirile care au lovit-o.” Ideea ramane valabila.

In postarea anterioara, scriam despre acest maimutoi pus intr-un costum si intr-o functie importanta.

Acum, dupa ce ii atrage atentia o tara intreaga ca este imbecil, zice sa faca o schimbare. Ce schimbare? Niciuna importanta, doar ca politia sa nu mai care lumanari iar oamenii sa stea in casa pana vin voluntarii (stiti voi, aia care se serveau cu aceeasi lingurita) in grup de 5 + 1 (deci incalca ordonanta militara). Oh, vai ce schimbare!

Multi dintre noi nu ne meritam aceasta soarta, insa ceilalti si-o merita pe deplin!!!!!

Ma scuzati! Am vrut inca de pe 5 Aprilie sa postez ceva aici, insa nu voiam sa mai ating subiectul. Am facut mari eforturi sa ma abtin, desi postarea pe care voiam sa o scriu era un indemn la calm, o incercare de a va ajuta sa vedeti partea buna a paharului si sfatul de a nu mai citi sau urmari stirile macabre. Voiam sa va prezint niste lucruri pe care se pare ca multi nu le observa… dar nu cred ca mai are rost.

 

The World is changed…. I feel it in the water… I feel it in the earth… I smell it in the air.”

Leave a Reply