Pierderea celor mai de pret

Despartirea de persoana iubita poate fi comparata cu moartea unei persoane iubite. Ambele sunt foarte dureroase, ambele ne lasa semne, si oricat de tare ai vrea sa fii, nu poti. Daca esti tare si treci peste fara probleme, probabil nu stii sa apreciezi ce ai avut sau esti inconstient. Nu, durerea in urma despartirii nu este un moment de rusine, un semn de slabiciune. Este o emotie naturala si foarte reala.

Bineinteles, peste orice pierdere se va trece la un moment dat… dar niciodata 100%. Cum si peste ani si ani te gandesti cu regret la decesul unei rude, la fel te poti gandi si la despartirea de persoana iubita. Nu va fi aceeasi intensitate, dar cu siguranta iti va schimba starea.

Ma gandesc ca viata nu este eterna, si poate nici relatiile nu sunt “pe viata”. Dar cu toate acestea, sentimentele pe care le purtam pentru acele persoane care ne-au fost alaturi si ne-au influentat viata, raman, si ne vom inchide si noi ochii cu aceleasi regrete si sentimente de iubire.

“If the people we love are stolen from us… the way to have them live on its to never stop loving them. Buildings burn, people die, but real love is forever. “

 

12216714675_6c78887795_b

 

 

Leave a Reply