un diamant printre pietre, o lebada printre gaste…

In primul rand, avertizez ca sunt intr-o stare de reverie. E 4 dimineata, sunt obosit si am luat ceva sa dorm dar ma framanta ganduri, senzatii, intrebari.. despre femei.

Daca mai jos cu doua articole gasiti un badaran care-si injura fosta iubita, aici veti gasi un visator. Cica asa sunt Gemenii, sunt bipolari.. pm..

Imi imaginez o tipa.. frumoasa natural, cu trasaturi pe placul meu, cu atitudine puternica, cu stil, culta, sireata.. mi-o imaginez stand triumfator pe un escavator imbracata in alb, ochilari negri si o tigara-n gura… se da jos, stam pe bordura, deschidem un vin alb rece si vorbim despre societate, cultura, arta, spirit si tot ce-i frumos. Ne imbatam si ii pun mana pe curul ferm, bine lucrat la sala. Incerc sa-i prezint idei si mi le dezamorseaza cu atata stil si siguranta, afisand un zambet neinteles.

Unde-i fata aia? La mine in vis. In Bucuresti n-o gasesc… pot sa caut si-n Iasi si Timisoara, Cluj si toata tara… greu, greu de gasit. Vreau s-o intreb, ca si pe altele pe care le-am intrebat inaintea ei: Esti un vierme sau un fluture pe scara evolutiei catre ceva maret? Esti la fel de goala si lipsita de esenta ca si restul sau ascunzi secrete eminente?

Fete faine sunt, nu neg.. dar sunt luate. Restul sunt.. handicapate. Defecte din nastere sau crestere. Imi aduc aminte de eprubetele epsilon din minunata lume noua a lui Huxley..

Nu vreau sa o fut. Vreau sa pot vorbi cu ea fascinat de stilul ei unic, de principiile ei, de mintea ei. Stii? Te pui la masa cu ea si incepeti sa vorbiti din secunda 2, timp de 4 ore, cu placere. Fara discutii despre joburi, despre masini, despre pisicile ei Mitzi si Pitzi… vreau sa radem si sa ne impungem, sa ne atacam in joaca, sa ne duelam in replici si observatii inteligente.

Prea multe vaci buzate si tatoase cu fluturasi tatuati langa buric. Salvati-ma de aceste specimene.

Noapte buna!

12800258_211325899224849_1287380667635264647_n

 

Leave a Reply